„Esu pakviesta dalyvauti Kanų kino festivalyje kaip VIP (ypatingai svarbus) svečias, - portalui KLUBAS.lt sakė Mia. - Tad jei turėsiu laiko, o manau, kad tikrai turėsiu, tikrai dalyvausiu kaip garbės svečias“.

Garsiausia Europos kino šventė, kuri šiemet vyks jau 69 kartą, kiekvieną kartą prisivilioja daugybę pasaulinio lygio žvaigždžių, o raudoną kilimą apgula šimtai fotoreporterių, tad Miai atsiveria puikus šansas patekti ir į užsienio žiniasklaidos dėmesį, žinoma, jei jos šukuosena ar apdarai išsiskirs iš šimtų kitų kviestinių svečių.

Pavyzdžiui, rusų rašytoja Lena Lenina žiniasklaidos numylėtine tapo savo fanstamagoriškų, neretai lazdą perlenkiančių šukuosenų dėka – tačiau būtent jų dėka ji jau kelerius metus iš eilės yra viena dažniausiai fotografuojamų Kanų kino festivalio viešnių.

Kanų kino festivalis prasidės gegužės vienuoliktąją, tačiau Mia kol kas galvos dėl suknelių nelaužo – dabar jos didžiausias galvos skausmas yra restoranas.

Pasak dainininkės, ją į Kanų kino festivalį pakvietė renginio organizatoriai – Prancūzijoje Mia turi ryšių ir pažįstamų. Praėjusiais metais Miai dalyvaujant nacionaliniame „Eurovizijos“ atrankos konkurse šalia jos buvo galima išvysti egzotiškos išvaizdos prodiuserį, kuris atidžiai sekė lietuvaitės pasirodymus.

Beje, Mia taip pat yra ragavusi aktorės duonos – prieš kelerius metus Rolando Skaisgirio prodiuserinė įmonė pompastiškai pristatė serialą „Kas nori nužudyti Mią?“. Deja, serialas, kuriame pagrindinis vaidmuo buvo patikėtas Miai, didesnės sėkmės nesulaukė.