Tačiau jos gyvenimas susiklostė kiek kitaip: nors ir įsisukusi į kino, televizijos ir muzikos pasaulį, Hilary Duff nė negalvojo vardan karjeros aukoti asmeninio gyvenimo. Jaunos žvaigždutės širdį užkariavo ledo ritulininkas Mike'as Comrie ir porelė netempdama gumos nusprendė oficialiai įteisinti savo santuoka – 2010 metais 23 metų popmuzikos ir kino žvaigždutė bei trisdešimtmetis ledo ritulininkas apsikeitė meilės ir ištikimybės įžadais, o po pusantrų metų jiems gimė sūnelis Lucas Cruzas.

Deja, judviejų meilės istorija netapo pasaka – praėjus keleriems metams po sūnaus gimimo sutuoktiniai vis labiau ėmė tolti vienas nuo kito, o 2016 metų pradžioje pora oficialiai išsiskyrė – Hilary Duff buvusiam sutuoktiniui sumokėjo pustrečio milijono dolerių kompensaciją.

Tačiau ir tai nesutrukdė buvusiems įsimylėjėliams išsaugoti gerus santykius – vasarį jie kartu su sūnumi buvo užfiksuoti atostogaujantys Havajuose. Tiesa, paparacius labiau domino ne šis faktas, o tai kaip atrodo bikinį vilkinti 28 metų buvusi popmuzikos ir kino žvaigždutė. Akivaizdu, kad ji gerokai skiriasi nuo tos paauglių žvaigždutės, kuriai prieš dešimt metų buvo žadama stulbinanti karjera. Tačiau pati Hilary Duff, rodos, nepergyvena nei dėl priblėsusios karjeros, nei dėl papildomų kilogramų – svarbiausias jos laimėjimas yra sūnus.