„Kol kas dar nesame priėję prie galutinio sprendimo, kuriuos tiksliai savo papuošalus parinksime Sandrai. Tačiau viena aišku tikrai – jie bus iškilmingi ir prabangūs, kaip tokioje ceremonijoje reikalauja etiketas“, - sakė N. Martinavičienė, naujo prekinio ženklo „Natali de Lyrik“ įkūrėja.

Anot Natalijos, galvodama apie papuošalus, vertus „Sidabrinės gervės“ ceremonijos, ji domėjosi didžiausių kino festivalių ir apdovanojimų tendencijomis. Jas, ne paslaptis, diktuoja raudonuoju kilimu žingsniuojančios pasaulinio garso kino žvaigždės.

„Kurdama papuošalus, prestižiniams Lietuvos kino apdovanojimams stebėjau ir sekiau naujausias „Oskaruose“ ar „Kanų kino festivalyje“ vyraujančias madas. Todėl papuošalai bus ne tik prabangaus blizgesio, juose vyraus smaragdo ir rubino spalvos, bet ir klasikinės formos“, - šiek tiek apie savo sukurtus šedevrus pasakojo N. Martinavičienė.

Renginio vedėja tapusi S. Daukšaitė-Petrulėnė jau spėjo susipažinti su N. Martinavičienės kūryba. Jos papuošalai buvo naudojami kuriant „Sidabrinės gervės“ vedėjų įvaizdį fotosesijos metu.

Prie stilisto parinktos ryškiai raudonos, tobulas Sandros kūno linijas pabrėžiančios dizainerio Roberto Kalinkino suknelės buvo priderinti smaragdo žalumo auskarai su aukso spalvos apvadais.

„Iš tiesų, manau, kad šiuos auskarus iš kelių variantų pasirinko įvaizdį kūręs dizaineris todėl, jog jie yra klasikinės struktūros bei atspindi apdovanojimų iškilmingumą“, - sakė Natalija.

Papuošalų idėja gimė Paryžiuje

„Natali de Lyrik“ kūrėja Natalija Martinavičienė – sėkmingą verslą vystanti moteris, kuri sugebėjo nepamiršti savo tapatybės. Jai pažįstamas Paryžiaus alkis, kai lagaminas pilnas dokumentų, o nuo darbų kupinų dienų svaigiam miesto ragavimui telieka kelios valandos. Būtent tada, tą troškulio akimirką, ir gimė mintis padėti ne tik sau, bet ir kitoms moterims – kurti papuošalus, kurie sielai suteiktų prabangą neskubėti, ragauti, mylėti, svaigti, mėgautis.

Įkvėpimo šaltiniu tapo Paryžiaus Dievo motinos katedra. Bokštų smailės, spalvoti langų vitražai, rozetės – šventyklos puošmenų aidas sustingo „Natali de Lyrik“ segėse, auskaruose, koljė, apyrankėse, plaukų segtukuose ir net batelių dekore.

„Natali de Lyrik“ pradėjo savo istoriją legendos vertais žingsniais. Taurios, žalios smaragdo spalvos žiedas jau įkvėpė žinomą šalies drabužių dizainerę sukurti prie jo derančią suknelę, o juk paprastai būna atvirkščiai.

Organizatorių nuotr.