Po to, kai paaiškėjo, kad rusų televiziniame muzikiniame šou „Žvaigždžių fabrikas“ išgarsėjęs Prochoras Šaliapinas ir jo naujoji mylimoji, 31 metų modelis Anna Kalašnikova pavasarį taps tėvais, Larisa Kopenkina ne juokais įsiuto, mat šią naujieną išgirdo ne iš sutuoktinio lūpų, o iš žiniasklaidos.

Ir nors iš pradžių verslininkė teigė, jog jai tai visai nerūpi, vėliau portalui super.ru atskleidė kai kurias detales.
„Aš girdėjau daug kalbų, kad Prochoras myli ir vyrus, tačiau niekada jo negaudžiau. Man šis klausimas liko atviras – aš pati asmeniškai nemačiau, žvakės nelaikiau, - pasakojo L.Kopenkina, prisipažinusi, jog savo sutuoktinį tikrino net melo detektoriumi. - Dėl šių gandų mes nuvažiavome pasitikrinti melo detektoriumi. Tiesa, jis parodė, kad Prochoras kalba tiesą – su vyrais jis santykių neturėjo. Tačiau aš žinau daug atvejų, kad žmonėms pavykdavo pergudauti šį aparatą“.

Larisa Kopenkina ir Prochoras Šaliapinas. instagram.com nuotr.

Šios istorijos pro akis nepraleido ir Rusijos politikas Vitalijus Milonovas, garsėjantis savo neigiamu požiūriu į netradicinės seksualinės orientacijos žmones. Portalui super.ru V.Milonovas teigė, jog pažįsta Larisą Kopenkiną ir perspėjo ją nesusidėti su Prochoru Šaliapinu.
„Kai aš susitikau su šia nenormalia pora viename televizijos pokalbių šou, iš karto pasakiau L.Kopenkinai, kad jis greičiausiai yra netradicinės seksualinės orientacijos vyras. Tačiau ji tada buvo akla ir manimi netikėjo. O aš jam tiesiai pasakiau: „Prochorai, tu esi homosekas!“

Politikas spėliojo, kad dainininkas slepia savo homoseksualumą dėl tam tikrų tikslų – kad galėtų apsukti galvą pasiturinčiomos moterims, ryšiai su kuriomis jam būtų naudingi.

Larisa Kopenkina ir Prochoras Šaliapinas. instagram.com nuotr.

„Jis yra paprasčiausias prielipa, žigolo. Jo tikslinė auditorija – vyresnio amžiaus moterys. Ir jam nenaudinga dėl įvaizdžio sakyti, kad jis yra gėjus. Jis tai visada neigs ir kels skandalus, - portalui super.ru sakė V.Milonovas. - Šioje situacijoje ne tik Larisa turi vengti šito niekšelio – ir įstatymas turėtų būti jos pusėje. Neturime teisės jų palikti tokioje sudėtingoje situacijoje. Įstatymas ir teismas turėtų uždrausti šitam prielipai, žydrajam žigolo praverti burną. Ir tada, kai jis prieš savo išpudruotą nosį išvys uždarytas klubų, restoranų, koncertinių salių duris, supras, kad tokios niekšybės, kurias ji daro mūsų šalyje, jam taip lengvai nebus dovanotos!“

Larisa Kopenkina ir Prochoras Šaliapinas. instagram.com nuotr.

Kurį laiką jokių komentarų žiniasklaidai nedalinęs Prochoras Šaliapinas pagaliau taip pat atsivėrė. Jis patvirtino, kad pavasarį taps tėvu. „Man laai nepatogu prieš Larisą. Dar nebuvau pasiruošęs jai to paskakyti – šią žinią ketinau pranešti vasarį. Tačiau susiklostė taip, kad mama šia žinia, skirta tik jos draugėms, pasidalino socialiniame tinkle, ir apie tai sužinojo visa šalis. Ir vis tik aš nė dėl nieko nesigailiu, nieko nekaltinu – nei mamos, nei Larisos, kuri sukėlė tokį šurmulį“, - portalui super.ru

Dainininkas neigia, kad jo santuoka su 28 metais vyresne moterimi buvo tik viešųjų ryšių triukas. „Mūsų santykiuose buvo daug pozityvo ir daug negatyvo. Tai, žinoma, buvo labiau žaidimas. Mes linksminomės. Linksminomės patys ir linksminome aplinkinius. Mums buvo gerai“, - sakė dainininkas, ketinantis verslininkę pakviesti tapti jo pirmagimio krikšto mama.

Rusijos pramogų versle sklandančių kalbų, kad jį traukia ir vyrai, Prochoras Šaliapinas nesureikšmina. „Apie visus taip kalba. Tačiau kas kalba? Tie, kurie su manimi nori permiegoti. Manęs iš tiesų daug kam norisi. Aš nieko nekaltinu, man patinka, kad aš visiems patinku. Būtinai nueisiu į cerkvę ir uždegsiu žvakutę už Vitalijų Milonovą. Pasimelsiu už jo asmeninį gyvenimą, kad pagaliau jis jam susiklostytų, kad pagaliau būtų realizuotos jo seksualinės fantazijos. Juk sveikas žmogus nelįs į svetimą gyvenimą. Kiekvienas juk kitame žmoguje mato savo atspindį, skatinantį atsirasti fantazijas. Aš neprieštarauju, kad žadinčiau fantazijas. Tačiau leiskite man pačiam nuspręsti, su kuo man miegoti, kur miegoti, už kiek, kiek kartų per dieną ir koks turėtų būti frikcijų skaičius. Viską nuspręsiu aš pats!“ - duodamas interviu portalui super.ru rėžė P.Šaliapinas.

Pora replikų jis skyrė ir savo 58 metų žmonai: „Laročkai mes linkime laimės. Atnešime jai stiklinę vandens. Larisą juk dabar pažįsta visa šalis. Ją myli. Kur tik nusispjausi – visur tik apie Larisą kala. Laročka, mes tave taip pat mylime. Mes tavęs nepaliksime. Ir į socialinės rūpybos skyrių taip pat kartu su tavimi nueisiu“.