„Kai gyvenome Vilniaus Senamiestyje, iš mūsų namų ne kartą išmečiau knygas. Ji mane tikino, kad knygos ir kortos supyks. Bet aš neprietaringas, todėl atšoviau jai, kad daugiau velnio knygų su demonų ir kitų baisybių paveikslėliais mūsų namuose nebus. Ji netiki Dievu. Satanizmu ji užsiimdavo su panašiomis merginomis, kurios būdavo grįžusios iš Jungtinių Arabų Emyratų – Dubajaus. Jos visos šlykščios – beveik visos dirbo prostitutėmis ir miegojo su šeichais. Ir jos mokėjo didžiulius pinigus už tuos ritualus net ir Evai. Žmona liepdavo išsivesti vaikus per ritualus. Niekada nebuvau įžengęs į kambarį ritualų metu, bet jiems pasibaigus kartą atėjau, pamačiau knygas ir jas tiesiog išmečiau. Eva lipo žemyn jų susirinkti”, - portalui zebra.lt pasakojo su Eva besiskiriantis Najeebas Ghaoui.

M.Adžgauskas už savo klientę stojo mūru. „Ji gyvena su draugu, užsiėmusi savo kolekcijos kūrimu. Taro kortos – praeitis, ji niekam dabar neburia. Taro kortos – tai ne satanizmas, - sakė asmeninis Evos Ghaoui asistentas. – Tai, kad ji netiki Dievu – neteisybė. Buvome Palangoje su ja ir jos draugu, nuėjome ten į bažnyčią. Buvome ir Vilniaus Arkikatedroje, uždegėme ten žvakutę“.

M.Adžgauskas mano, jog vis dar oficialus Evos Ghaoui sutuoktinis šiurpių dalykų žiniasklaidai apie savo žmoną papasakojo nežinodamas ko griebtis. Pasak asmeninio moters asistento, Najeebas meluoja ir teigdamas, kad Evai nerūpi jos vaikai, dabar gyvenantys su tėvu Libane.

„Ji neseniai grįžo iš atostogų Antalijoje, vaikams į Libaną išsiuntė didžiulį maišą su marškinėliais, rankšluosčiais. Yra visi čekiai, įrodymai. Tegul jis nemeluoja, kad Eva nebendrauja su vaikais – kiekvieną dieną septintą valandą vakaro ji skambina jo telefonu, kad galėtų pasikalbėti su vaikais. Nesuprantu, kodėl jis taip padarė – Eva nuolat su juo gražiai bendrauja. Gal yra pavydas? Juk kita kultūra...Aš nė vieno blogo žodžio apie Najeebą negaliu pasakyti, nes anksčiau jį pažinojau iš kitos pusės, bet kas vyksta dabar – man nesuvokiama“, - sakė Evos Ghaoui asmeninis asistentas Marius Adžgauskas. Pasak jo, naujasis mįslingasis Evos širdies draugas yra kilęs iš labai išsilavinusios šeimos, kuri barakudų ar satanizmo propaguotojų į savo tarpą nepriimtų.