Praėjusių metų rudenį, atliekant eilinę krūtų didinimo operaciją, į moters organizmą pateko infekcija – tą kartą Sheylos Hershey gyvybę pavyko išgelbėti, tačiau jai teko pašalinti implantus.

S.Hershey labai pergyveno, jog ji daugiau niekada neturės gražios krūtinės. „Ji atrodė lyg pamišusi, sakydama, jog be savo krūtų jaučiasi esanti negraži“, - rašo britų leidinys „The Sun“.

Vis dėlto infekciją pavyko nugalėti ir netrukus brazilei turėjo būti atliekama operacija, per kurią jos krūtinė turėjo būti padidinta iki ankstesnio dydžio.

Tačiau S.Hershey laukdama operacijos, neišlaikė įtampos ir, išgėrusi mirtiną dozę tablečių, atsidūrė komoje. Tai buvo jau antrasis jos bandymas pasitraukti iš gyvenimo per pastaruosius du mėnesius. S.Hershey buvo įsitikinusi, jog ji privalo susigrąžinti didžiausių pasualyje krūtų savininkės titulą, nes taip ji taptų „geresniu sektinu pavyzdžiu savo dukteriai“.

Moters artimieji ne kartą maldavo S.Hershey liautis tobulinus savo kūną plastinėmis operacijomis, tačiau moters manija buvo beribė. Pranešama, jog S.Hershey bent dešimt kartų didinosi krūtinę, be to, moteriai buvo atlika dar bent 30 smulkesnių korekcijų, tarp jų – nosies ir lūpų.

Operacija, kurios taip laukė S.Hershey, jai turėjo būti atlikta Brazilijoje, nes pagal Amerikos įstatymus, kur pastaruoju metu gyveno moteris, didinti krūtis iki tokio dydžio, kokio pageidavo brazilė, draudžiama.

Savo dirbtinės krūtinės dėka S.Hershey, pelniusi „Maxi Piliakalniai“ pravardę, pateko į Gineso pasaulio rekordų knygą - jos „piliakalnių“ aukštis siekė 42 centimetrus.