Tačiau ne visos Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės toleruoja tokį atvirumą. Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia tiesiai šviesiai sako, kad tai „nelabai sveika“.

„Man tai yra nesuvokiamas dalykas. Jei aš didinčiausi krūtis, tikrai niekam nepasakočiau. Kam to reikia? Ar pasikeistų mano įvaizdis? Manau, kad ne. Nepasikeistų nei mano dainos, nei vokalas. Tikrai nemanau, kad reikia pasakoti tokius dalykus – tai labai intymu kiekvienam žmogui, - seksualumu trykštančias scenos koleges auklėjo Mia ir juokdamasi pridūrė. - Jei pasididinčiau, turbūt meluočiau, sakyčiau, kad užaugo“.
Dainininkė tvirtino, kad apskritai prieš plastinę chirurgija nėra nusiteikusi. „Aš esu už tai, kad žmogus neturėtų jokių kompleksų ir jaustųsi patogiai“.

Vis dėlto į krūtų didinimąsi vardan didinimosi ji žiūri atsargiai. „Nesakau, kad esu žinovė, bet teko bendrauti su draugėmis, kurios yra pasididinusios krūtis. Kiek teko girdėti – jei joms leistų pasirinkti antrą kartą, jos to nebedarytų“, - sakė Mia, patikinusi, jog apie krūtų didinimąsi ji tikrai negalvoja.

„Man viskas yra gerai. Nėra taip, kad dėl kažko kompleksuočiau. O jei kam negerai, visą laiką sakau – tegul nežiūri. Dėl kitų žmonių niekada nesidaryčiau nei krūtų didinimo, nei celiulito šalinimo, nei riebalų nusiurbimo, kas dabar yra labai populiaru, operacijų. Nebent dėl savęs, - savo nuomonę apie grožio chirurgiją dėstė Mia. – Gyvenime yra daug gražesnių dalykų nei krūtų didinimas“.