„O taip norėtųsi turėti vietą, kurią galėtume vadinti namais“, - prasitaria Tatjana Lavrinovič.

Šeimos rūpesčiais gyvenanti „Mis Rusija 2004“ prisipažįsta, kad sau laiko lieka nedaug. „Šiemet į grožio saloną planuoju eiti pirmą kartą. Ir tik senelių dėka, kurie mielai sutinka keletą valandų prižiūrėti metukų ir keturių mėnesių Danielių“, - sako moteris, kurios darbotvarkė paprastai priklauso nuo sūnaus dienos ritmo ir vyro treniruočių grafiko.

Tatjana tvirtina visai nesigailinti, jog neturi laiko asmeniniams planams įgyvendinti. „Mano brangiausias turtas yra šeima, todėl jaučiuosi puikiai ir esu labai laiminga, - šypsosi pašnekovė. - Tik kartais pasvajoju, kad būtų gerai, jei Kšyštofas per dieną turėtų ne dvi, o vieną treniruotę.“

Prieš dvejus metus birželį susituokę Lavrinovičiai medaus mėnesį leido Druskininkuose su visa Lietuvos krepšinio rinktine. „Ne, tikro medaus mėnesio iki šiol neturėjome. Iš tiesų tik šiemet pirmą kartą išvažiavome paatostogauti, kartu važiavo dar dešimt mūsų šeimos narių“, - be jokios nuoskaudos pasakoja Tatjana, geriausiu medaus mėnesiu laikanti kasdienį dėmesį ir šeimyninius vakarus namuose.

Vaikystėje apie didelę ir darnią šeimyną svajojusi mergina sako, kad visų ketinimų dar neįgyvendino. Tatjanai labai svarbu, kad visi brangiausi žmonės būtų kartu, o dabar tai sunkiai įmanoma. „Svajodavau apie du ar tris vaikus, tad mūsų šeima šiandien dar tikrai nepilna. Vaikystėje įsivaizdavau, kad vaikai iš karto būna dideli ir apie juos nereikia šokinėti“, - juokiasi moteris, vis dėlto nesigailinti, kad ištekėjo už krepšininko.

Moteris prasitaria, kad vis dažniau pasvajoja apie vietą, kurią galėtų vadinti savo namais. „Kai kas nors paklausia, kur mano namai, nežinau, ką atsakyti, - dėsto Tatjana. - Aš iš Permės, vyras iš Lietuvos, vaikas gimė Kazanėje, o gyvename Italijoje.“

Nors pora turi butą Vilniuje, jau planuoja ieškoti naujo būsto. „Mūsų butas nedidelis. Čia puikiai gali jaustis trys ar keturi žmonės, tačiau namai jau virtę kone sporto prekių sandėliu“, - sako pašnekovė ir nusijuokia, kad daugiausia vietos namuose užima 50 krepšininko aprangų, 20 porų sportinių batelių ir daugiau nei dešimt krepšinio kamuolių.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją