Kartu su savo šeima atostogavusi gražuolė šį kartą į vandens malonumus pasinėrė kartu su savo atžala ant rankų. Ko ji stoviniavo Viduržemio jūros bangose, mažylis netikėtai iškrėtė pokštą - vienu judesiu nuslinko žemyn bikinio liemenėlė ir visu gražumu pasirodė jos dešinioji krūtis.

Įdomu tai, kad visada aplink šmirinėjantis paparacis tokį kadrą akimirksniu užfiksavo ir paviešino viso pasaulio fotoagentūrose.

Žinoma, tokiam garsiam modeliui, apnuoginti krūtinę - vieni juokai. Juk gražuolės paslaugų trokšta prabangiausi pasaulyje mados namai, tokie kaip Roberto Cavalli, Donna Karan, Christian Dior, D&G, Valentino, Armani Jeans, Missoni, Rolex, Guess?, Paco Rabanne, Anna Molinari, Guerlain, Revlon, La Perla, o ant žurnalų „L'Officiel“, „Vogue“, „Harper's Bazaar“, „Cosmopolitan“ ir „Playboy“ viršelių ji jau buvo pasirodžiusi ne kartą.

Tačiau netikėtoje vietoje ištikus siurprizui - tenka ir paraudonuoti, o žvelgiant į Biancos veidą, didelio džiugesio dėl tokio savo atžalos poelgio ji nejautė.