Verslininko sūnaus Saido, kuriam, kaip rašo Rusijos žiniasklaida, nuotakos buvo ieškota ketverius metus, vestuvių biudžetas skaičiuojamas milijonais dolerių.

A photo posted by Ismailova G.M. (@mannsoura) on Mar 26, 2016 at 10:13am PDT

Vien į vestuves pakviestų popmuzikos įžymybių honoraro dydis priverčia išsižioti iš nuostabos: jaunavedžiams savo pasirodymus surengė Jennifer Lopez (ji gavo milijono eurų dydžio honorarą), Stingas (pusantro milijono eurų), Enrique Iglesias (500 tūkstančių eurų), o Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova – 300 tūkstančių eurų. Vestuvėse taip pat dainavo Eltonas Johnas, Beyonce, Patricia Kaas. Kai kurios Rusijos žiniasklaidos priemonės rašo, jog Eltonui Johnui buvo sumokėti 7 milijonai eurų.

Nuotakos, apie kurią žinoma tik tiek, jog ji yra iš Ingušijos, suknelė verta atskiros pastraipos. Rašoma, jog ją pagal užsakymą pasiuvo Libano dizaineris Elie Saabas, o visas išpuoštas drabužių ansamblis svėrė net 25 kilogramus.

@bella_akhrieva ✅ #свадьбагуцериевых

A photo posted by ⚡️🔥KAVKAZYATA777🔥⚡️ (@kavkazyata777) on Mar 27, 2016 at 8:16am PDT

Kuo vaišinosi šimtai svečių nepranešama, tačiau žiniasklaidos priemonės mini „dviejų žmonių ūgio“ aukščio vestuvinį tortą, papuoštą musulmonu simboliais – pusmėnuliu ir žvaigžde, o taip pat nugriaudėjusį saliutą, kurį girdėjo visa milijoninės Maskvos vakarinė dalis.

Здесь не до своих фоток 😻😅

A photo posted by @elmira_baysultanova on Mar 26, 2016 at 12:14pm PDT

Vienas turtingiausių Rusijos verslininkas Michailas Gucerijevas (jo šeimos turtą žurnalas „Forbes“ 2015 metais įvertino 4,85 milijardo dolerių) moka ne tik „daryti“ pinigus – 58 metų turtuolis garsėja savo pomėgiu kurti eiles rusų estrados žvaigždžių dainoms.