Įspūdingoji šviesiaplaukė pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“ nuotraukomis, kur jos gražioji mergaitė atrodo lyg maža mamos kopija. Akivaizdu, kad ryškaus makiažo Katie nevengia ne tik sau, bet ir aštuonmetei dukrai.

Nuotraukos darytos spektaklio „Miegančioji gražuolė“ užkulisiuose. Žmonės pamatę tokias nuotraukas socialiniuose tinkluose ėmė ošti. Mergaitės portretas susilaukė 11 tūkstančių paspaudimų „patinka“, o komentatoriai ėmė girti neapsakomą jos grožį. Aišku, atsirado ir tokių, kurie negalėjo patikėti, kodėl mama tokiai jaunai savo dukrai leidžia naudoti tiek daug makiažo.

„Vaikai turi būti laimingi. Bet ar tai iš tiesų yra laimė? Jos metų vaikai turėtų laipioti medžiais, o ne džiaugtis dirbtinais nagais ir makiažu... Kur ji tai išmoko? Hmmmm man atrodo, kad šis vaikas atrodo identiškas savo motinai. Taip, ji gražus vaikas ir jos makiažas yra gražus, tačiau ji neturėtų būti skatinama „piešti“ savo veidą ir nagus... Kas vyksta su šia karta? Vaikai užauga per greitai. O čia yra puikus įrodymas“, - drąsiai savo nuomonę komentaruose išsakė viena K. Price paskyros lankytoja.

So cute singing the song I sing in panto 😝🎤🎤

A video posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Dec 13, 2015 at 10:13am PST

Princess fires back 🙈🙈🙈❤️❤️ #family

A video posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Dec 14, 2015 at 11:54am PST