Londone gyvenantis ir čia stiuardu dirbantis vyras trisdešimčiai plastinių operacijų (tarp jų – riebalų nusiurbimas, nosies formos korekcija, pilvo preso implantas) jau išleido per 250 tūkstančių JAV dolerių, tačiau tai, žinoma, dar nėra pabaiga.

Britų medikams atsisakius pildyti naujas lėlės Keno gyvojo antrininko užgaidas, šis savo kūną toliau tobulinti nusprendė Kolumbijoje, kur jam neseniai buvo atlikta dar viena, ypač sudėtinga operacija – vyras nusprendė pakeisti akies kampelių formą, o taip pat padidinti burnos kraštelius, kad jo šypsena atrodytų platesnė.

„Tai ilgas procesas. Kartą pasiryžus pradėti, sunku tai nutraukti. Be to, aš savo natūra esu perfekcionistas, tad galų gale visa tai primena sniego lavinos efektą. Tačiau tai man netrukdo būti tuo žmogumi, kuriuo esu, jei nekreiptumėme dėmesio į operacijas, - britų žiniasklaidai pasakojo vyras. - Iki idealo man dar toli. Žinau, kad atrodau dar ne taip gražiai, kaip man norėtųsi. Tačiau aš stengiuosi padaryti viską, kad pasiekčiau savo tikslą“.

Rodrigo Alvesas jau tapo žinomu, jis nuolat šmėžiuoja įvairiose žiniasklaidos priemonėse, o prieš mėnesį tapo populiaraus amerikiečių realybės šou „Botched“, kuriame dalyvauja nuo nepavykusių grožio peilio operacijų nukentėję žmonės, herojumi. Brazilas į plastinės operacijos chirurgus kreipėsi prašydamas patobulinti nugaros formą, tačiau medikai tik gūžtelėjo pečiais: „Jis norėjo, kad jo nugara atrodytų kaipTarzano ar Heraklio, tačiau į sporto salę vaikščioti nesiruošė“.

Panašu, kad gyvasis Kenas paliko įspūdį realybės šou prodiuseriams, kurie kalba, kad Rodrigo Alvesas pasirodys ir naujajame „Botched“ sezone.