Nežinia, atsitiktinai ar ne, tačiau savo pastebėjimus apie bikini rungtį ir ypač pozą, kuri varžybose vadinama „nugara“, Agnė Jagelavičiūtė iliustravo iš portalo KLUBAS.lt nusičiuptomis Renatos Kovtun nuotraukomis. Tiesa, vėliau komentaruose A.Jagelavičiūtė tikina, kad kalba ne apie konkretų žmogų, o apie pozas.

O jos pastebėjimai, publikuoti labai populiarioje asmeninėje paskyroje socialiniame tinkle, ko gero, ne vienai fitneso entuziastei sukėlė pyktį. Mat šį kartą Agnė nusimetė blizgaus žurnalo sklitininkės kaukę ir kelias eilutes brūkštelėjo tokiu aludžių stiliumi, jog Vilnaus dailės akademijos dėstytojai greičiausiai nepatikėtų, jog taip gali rašyti jų buvusi talentinga ir žavi auklėtinė.

„Pirmiausia, as pavydžiu, kas nepavydėtų. O dabar, kai jau išsiaiškinome, gal galima paklausti, kas suprantate šį sportą? Nu ok, kai sportuoji, kad sau būtum graži. Arba tave paimtų, pvz., į pornuxą, nes ten stambiai rodo šitą vietą, turi būt patraukli. Nors nebutinai, nes kitų fetišas yra liulanti šikna. Žinau, nes mėgstu palandžioti po porno saitus, tai ten storų mergų daugiau nei užkačialintų. Savininkai turbūt žino, kas domina klientus? (Man tai patinka, kai gražias mergas tvarko, žinoma..Cia tarp kitko).. Bet kodėl, kodėl moteris gali SAU tai daryti kitais atvejais? NESUPRANTU. Mes visi, visada labai subtilūs, bet jofana - juk šitas kadras vadinasi „AR NORI MAN Į ŠITĄ IKIŠT?“. Ir neturėkit iliuzijų, kad kitaip. Arba jums kažkas su elementaria logika. IR GANA SVAIGT, KAD JŪSŲ VAIKAI MOKYKLOJE TAI RODO KLASIOKAMS SU PASIDIDŽIAVIMU( Čia kaip, „žiek kaip atrodo mano motinos sikna, o jai jau 40?"). SIŪLAU PASIDOMETI, AR JIE IŠVIS ŠIANDIEN NUĖJO IKI TOS MOKYKLOS“, - savo paskyroje brūkštelėjo (kalba šiek tiek redaguota – KLUBAS.lt pastaba) A.Jagelavičiūtė, išprovokavusi audringas diskusijas, kuriose susikibo fitneso ir kitų sporto šakų mėgėjai bei A.Jagelavičiūtę palaikantys asmenys.

Fitneso poza "nugara" suglumino A.Jagelavičiūtę. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)