Šį kartą krepšininkų mylimosios, kurias čempionato metu apdainavo populiarus blizgus žurnalas, o nuotraukos portaluose mirgėjo dažniau nei krepšininkų dėjimai į varžovų krepšius, atsidūrė nuošalyje ir per sutiktuves nebuvo tokios pastebimos kaip arenose, kur neseniai virė krepšinio batalijos.

Vis tik, kaip ir dera ištikimiausioms fanėms, Viktorija Pocienė, Simona Kniazevičiūtė, Tatjana Lavrinovič bei Oksana Pikul-Jasaitienė neskubėjo į namus atsigauti po varginančios kelionės ir ten per televizorių stebėti fiestos. Moterys įsitaisė prie scenos kampučio ir iš ten stebėjo, kaip raudonu kilimu ant pakylos bėga jų mylimieji.

Bene didžausio fotografų dėmesio Ispanijoje sulaukusi Simo Jasaičio sutuoktinė Oksana Pikul-Jasaitienė, kurios trumpos naujienos, skelbiamos iš Išpanijos, buvo cituojamos ne viename naujienų portale, ir krepšininkų sutikime isitraukė išmanųjį telefoną – Jasaičių šeima turės unikalių kadrų.

Krepšininkų mylimosios, nors ir pavargusios po čempionato maratono, atrodė puikiai nusiteikusios ir kartu su daugiatūkstantine minia skandalavo oranžinio kamuolio meistrams „Ačiū!“