Tarp susirinkusių Lietuvoje vykusių realybės šou dalyvių buvo galima pamatyti Rimą Valeikį, prieš dešimt metų bandžiusį savo jėgas legendiniame išlikimo realybės šou ,,Robinzonai”.

Į peržiūrą atvyko ir pirmųjų muzikinių realybės šou – ,,Kelias į žvaigždes” – dalyvių desantas: Arvydas Martinėnas–Vudis, Algirdas Grudinskas-Grūdas, Raminta Vyšniauskaitė, Romas Michailovskis. Jiems draugiją palaikė ,,Studenčių” dainininkė Ineta Puzaraitė. Likus vos kelioms minutėms iki peržiūros į kino salę įsmuko ir dainininkas Mindaugas Mickevičius–Mino su paslaptinga šviesiaplauke mergina.

,,Bado žaidynėms” neliko abejingi ir šiuo metu Lietuvoje vykstančio projekto ,,Lietuvos balsai” dalyviai, taip pat gausiai sugūžėję į išskirtinę peržiūrą.

Iškart po seanso pakalbinti dainininkai Vudis ir Grūdas filmą dešimtbalėje sistemoje įvertino stipriu aštuonetu, nes ginčytųsi dėl filmo pabaigos: ,,Nuo meilių – seilių nepabėgsi, tad ta šviesi pabaiga suprantama ir tai filmą daro žiūrovišku”, - sakė Vudis. Jis prisipažino, kad ,,Bado žaidynės” praskleidė kiekvieno TV realybės šou užkulisius.
Tuo tarpu Grūdas, vertindamas filmą, sakė: ,,Ši juosta – puikus įrodymas, kad žmogaus fantazija yra beribė. Suprantama, kad kasmet TV realybės šou tobulėja ir žiūrovams reikia pasiūlyti kažko naujo, tačiau tai, kas rodoma ,,Bado žaidynėse”, jau yra kraštutinis atvejis”, - mintimis dalinosi dainininkas.

O štai „Pikaso“ dainininką Haroldą Šklėrių, taip pat dalyvavusį pirmajame realybės šou „Kelias į žvaigždes“, labiau nei filmas, ko gero, domino „Studenčių“ dainininkės Inetos Puzaraitės iškirptė. Dainininkas nesivaržydamas fotoaparatų vis iš aukšto stengėsi dirstelėti į ganą atvirą Inetos palaidinę.