Žinoma, Solveigai neteko prisiminti praeityje išmoktų gundymo šokių judesių – būsimoji jaunamartė su savo kolege iš grupės „Axom“ Ina Janukaityte rūpinosi naujojo klubo atidarymo vakarėlio programa, scenarijumi ir jo vedimu.

Svečiai į barą rinkosi neskubėdami. Vienas pirmųjų klube pasirodė pirmojo muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvis Arvydas Martinėnas-Vudis. Kadaise vaikų ypač mėgtas atlikėjas, pasirodo, nesivaržo užsukti į nuodėmingas pramogas siūlantį klubą.

Kartu su juo į vakarėlį užsuko ir dar vienas „keliukas“ Donatas Šimkus-Dūmas, kuris baisiai nudžiugo išvydęs savo kolegę iš to paties realybės šou Donatą Baltrušaitytę-Laisvą. Dūmas buvo pasirengęs dabar bulvarinių televizijos laidų reportere dirbančią merginą išbučiuoti nuo galvos iki kojų, tačiau D.Baltrušaitytė mandagiai jam leido suprasti, kad to daryti nevertėtų.

Po kiek laiko klube pasirodė ir laimingi įsimylėjėliai - Algirdas Grudinskis-Grūdas bei jo mylimoji Aurelija Grikšaitė-Pankita. Šį kartą Pankita kaip reta buvo apsirengusi santūriu, nė kiek neprovokuojančiu stiliumi.

Pirmoji improvizuotoje scenoje pasirodė kylanti žvaigždutė Ledi Ais. Nors mergina ir ragino ne ypač gausiai susirinkusią publiką šėlti, tačiau ir dailioji, ir stiprioji lytis jos pasirodymą stebėjo jaukiai įsitaisę ant minkštasuolių ir gurkšnodami kokteilius.

Kiek geriau sekėsi „Axom“ merginoms – jų pasirodyme netrūko ir gana karštų akimirkų, kuomet stebint viena kitą jausmingai liečiančias Solveigą ir Iną, į galvą galėjo šauti įvairiausių minčių.

Vėliau vyrų kraują kaitino profesionalios striptizo šokėjos pasirodymas, kuri išdarinėjo akrobatinius triukus ant strypo, ir įrodė, jog yra ne tik gundančių formų, bet ir pakankamai tvirtai fiziškai pasiruošusi.

Po kaitinančio šokio vakarėlio vedėjos pristatė dar vieną nuodėmingojo klubo pramogą – aliejumi išteptų merginų imtynes ant čiužinio. Dvi gana jaunos merginos apie penkias minutes viena kitą bandė nustumti nuo čiužinio, kol pagaliau juodus šortukus mūvinti mergina įveikė savo varžovę.

Desertui Solveiga ir Ina pasiūlė „užkąsti“ vyriško striptizo. Moterų ir merginų susižavėjimui nebuvo ribų – raumeningas „Gelbėtojų šou“ vyrukas greičiau priminė sienomis galintį lakstyti „Matricos“ antžmogį nei paprastą mirtingąjį.

O kai nuo jo kūno nenumaldomai ėmė lėkti drabužėliai, dailiosios lyties širdys ėmė plakti pašėlusiu ritmu. Jos turėjo likti patenkintos – vyrukas nusimetė visus drabužėlius, ir, skepetaite dengdamasis intymiausią vietą, publikai pademonstravo nuogus stangrius sėdmenis.