Kalbinamas Lietuvoje leidžiamo žurnalo „Playboy“, prodiuseris ir serialų „kepėjas“ Rolandas Skaisgirys pasižymėjo atvirumu. Žurnalistės paklaustas, kokias aktores kviestų į erotinį serialą, R.Skaisgirys ilgai nemąstė.

„Nežinau, ką kviesčiau, bet žinau, ko nekviesčiau – moterų su natūraliomis krūtimis. Ir jeigu būčiau politikoje, suorganizuočiau lobistinį įstatymą, kad visos moterys gautų kompensacijas implantams įsidėti“, - juokdamasis žurnalui „Playboy“ sakė R.Skaisgirys.

„Patikėk manimi, tiek žiūrėti, tiek liesti dirbtinę krūtinę yra žiauriai faina. Kiti vyra sako, kad kažkoks ne toks jausmas apima liečiant, bet, mano manymu, tai tobula ir gera“, - su žurnalu „Playboy“ savo intymia patirtimi dalijosi garsus prodiuseris.

Be to, kalbėdamasis su „Playboy“ R.Skaisgirys atskleidė, kad būtent jis prisidėjo prie skandalingo fakto, jog Vilniaus civilinės metrikacijos biure prieš keliolika metų buvo surengta užsienio pornografijos žurnalo fotosesija, atskleidimo.

„Pamenu, 1997 metais Barselonoje nusipirkau kelis žurnalus, juos vartinėdama mano draugė pamatė, kad viena fotosesijų padaryta Vilniaus santuokos rūmuose, ant stalo, kur žmonės deda žiedus ir pasirašo įžadus. Buvo skandalas. Tą stalą pakeitė kitu (juokiasi), - žurnalui „Playboy“ pasakojo R.Skaisgirys.