Amerikoje jau keliose vietose, ir Los Andžele, ir Niujorke, kabo didžiuliai reklaminiai stendai, kuriuose seksualioji Eva pozuoja vilkėdama kone perregimus apatinius. Kai kuriuose stenduose ji pozuoja su nemažiau akį traukiančiu modeliu Jamie Dornanu.

Ši reklaminė kampanija, praneša Mavrixonline.com, jau sukėlė sąmyšį Niujorke, kur SoHo rajone ir puikuojasi E. Mendes nuotrauka. Gyventojai nėra patenkinti tokiais seksualiais reklaminiais stendais, kai kurie jų šią fotosesiją įvardija kaip „pernelyg seksualią ir beveik svyruojančią ant pornografijos ribos“.

Tai nebe pirmas kartas, kai aktorė sulaukė neigiamos reakcijos už per atvirai demonstruojamą seksualumą reklaminėje kampanijoje. Praėjusiais metais kai kurios JAV televizijos atsisakė transliuoti TV reklamas, kuriose filmavosi E. Mendes.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją