Vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė teigia, kad kai kurios grožio procedūros yra neįtikėtinas patogumas laisvas minutes skaičiuojančioms moterims.

„Permanentu paryškintos lūpos ir antakiai sutaupo neregėtai daug laiko“, - sako Kristina ir nesigina kai kurias savo veido raukšles paliekanti medikų kabinete.

„Injekcijas darau dėl savęs, kad gerai jausčiausi žiūrėdama į veidrodį“, - prisipažįsta itin jaunatviškai atrodanti moteris. Ji juokauja, kad plastinės chirurgijos kliniką turintis jos vyras operacijas jai daro kas vakarą, namuose. „Kad pateisintų interneto komentatorių lūkesčius“, - kvatoja Kristina.

„Pasidariau plastinę operaciją prieš penkis metus ir man iki šiol patinka, kaip aš atrodau“, - „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Moterų balsas“ atvirai prabilo laidos vedėja, dainininkė Natalija Bunkė(34). Jos kolegės studijoje – aktorė Edita Užaitė (35) ir renginių vedėja Laima Tamulytė-Stončė tik gūžtelėjo pečiais. Laima gal ir norėtų pasitobulinti savo figūrą, o Editai atrodo, kad gražiausia yra tai, ką sutvėrė gamta.

„Kai kas sako, kad mano kojos tokios kreivos, jog šuo su šuns būda pro jas prabėgtų, bet jei jiems nepatinka, tai tegu nežiūri. Nepykit, tai jų, o ne mano problema“, - savo figūros kritikams griežtai atkerta Natalija ir prisipažįsta, jog pati rūpinasi tik tais dalykais, kurie jai iš tiesų kelia rūpestį. O krūtinė – kėlė. Ypač, po to, kai pagimdė ir maitino sūnų.

„Esu scenos žmogus, - sako Natalija. – Šiandien mano krūtinė atrodo kaip aštuoniolikmetės. Galiu nešioti liemenėlę, galiu nenešioti, vis tiek atrodo gerai“.

Natalija įsitikinusi, kad grožio korekcijos turi būti itin subtiliai atliktos. „Kitaip visos moterys taps vieno veido“, - juokiasi ir pataria su moderniomis veido gražinimo procedūromis elgtis atsargiai. Po vienos, kai norėjo sumažinti nuo aknės likusius randelius, ji ilgai negalėjo atsigauti – veidas atrodė lyg nudegęs.

Kokios mados tendencijos plastikų pasaulyje? Kaip derinami kūno pokyčiai chirurgo kabinete ir sporto salėje? Kokią plastinę operaciją sau yra atlikęs garsus plastikos chirurgas Renaldas Vaičūnas? Ar padidinta krūtinė pritraukia vyrų dėmesį? Kokius natūralius raukšles naikinančius būdus siūlo veido mankštų trenerė Viktorija Baltramiejūnienė. Visos moterų paslaptys jau šį trečiadienį, per „Lietuvos ryto“ televiziją, 21:30 val. laidoje „Moterų balsas“ .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)