„Nebuvo labai panašu į Merūną“, - BTV laidoje „Muzikinė kaukė“ juokaus komisijos narys Mantas Stonkus. „O jei rimtai, man iš kart prieš akis iškilo ne tikroji Irūna, bet praeitame sezone dalyvavęs Audrius Janonis. Jis taip pat bandė įkūnyti Irūną.“ Žinomas aktorius ir humoristas vertindamas Tado Juodsnukio įsikūnijimą į Irūną Puzaraitę-Čepononienę pasiūlys idėją: „Aš galvoju, tokie du gražūs, saldūs vyrukai – jūs galėtumėt pasiieškoti trečio ir būtumėt visai neblogos „Studentės“.“ Dainininkas T. Juodsnukis juokaus, kad su A. Janoniu tokia grupė jau kuris laikas įkurta: „Internete mus jau galima rasti.“

„O man taip juokinga, nes jūs man panašus į vieną Tailande matytą transvestitą. Ten žinokit jie labai gražūs“, - pasirodymą vertins Inga Valinskienė. Moteris pripažino, kad Tado kojų ilgumo turbūt pavydėtų ne viena mergina. „Tado kojos ir yra visas Irūnos ūgis“, - „Muzikinėje kaukėje“ juokaus Mantas Stonkus. „O man labiausiai vyriškumas lindo per kojas“, - leptels Livija Gradauskienė. Toks moters pareiškimas privers juoktis visą salę ir kitus komisijos narius. „Oi, turbūt ne taip nuskambėjo“, - nusijuoks radijo laidų vedėja L. Gradauskienė.

„Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienio vakarą per BTV Donata Gutauskienė-Laisva taps Violeta Tarasoviene, Valentinas Krulikovskis atliks „Depeche Mode“ dainą, Tadas Rimgaila įsikūnys Vytautą Šiškauską, Rūta Ščiogolevaitė įsikūnys į Tiną Turner, Tadas Juodsnukis – Irūną Puzaraitę-Čepononienę, Vytenis Kaluškevičius – grupės „Coldplay“ vokalistą, Karolina Juškaitė-Carol į Seleną Gomez, Arvydas Vilčinskas – Eugenijų Ostapenko, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė – Jennifer Lopez, o Anžela Adamovič – Birutę Dambrauskaitę.