Pasak moters, į sutuoktinius reikia rinktis tokį vyrą, kurio nesinorės pakeisti, ar kaip nors patobulinti. Prieš metus įspūdingas vestuves atšokusi Liepa pasakos, kol kas nė karto nesuabejojusi savo pasirinkimu, ir teigs, kad jausmai sutuoktiniui su kiekviena diena tik stiprėja.

Tuo metu garsūs renginių vedėjai ir organizatoriai pasakos apie poras, kurios tuoktuvių dieną planuoja skyrybas. O taip pat apie tokius, kurie kreipiasi ne po kartą, ir ne po du, mat skiriasi lengvai, o po kelerių metų vėl prašo suorganizuoti vestuves, tik jau su nauju partneriu.

„Turėjau jaunąją, kurios vestuves organizavau ir vedžiau net du kartus. Buvo nuostabi šventė su gausybe svečių. Po kelerių metų vėl sulaukiau jos skambučio, ir prašymo dar kartą suorganizuoti vestuves. Klausiu jos, tai kas tuoksis - giminaičiai, draugai? O ji man paaiškina, kad tai ji tekės dar kartą, tik jaunikis – jau kitas. Jos prašymų surengėme beveik identišką šventę, tik šiek tiek pakoregavę programą, mat jos pusės svečiai buvo tie patys....“, - pasakos neseniai antrojo vaikelio susilaukęs renginių vedėjas ir organizatorius Remigijus Žiogas.

Beje, garsus vyras pats turi kuo didžiuotis – jo vestuvės buvo išties įspūdingos. Nuotaką lydėjo net dešimt žaliom suknelėm pasipuošusių pamergių, tuokė šeši kunigai, o vestuvininkai važiavo penkiais įspūdingais „Volga“ markės automobiliais.

Dainininkas Deivis Norvilas, su žmona Renata šiuo metu laukiantis šeimos pagausėjimo pasakos, kad ruošdamasi vestuvėms jo žmona buvo sumąsčiusi suknelę užsisakyti iš Kinijos. Kuo tai baigėsi? Tai ir išskirtinius vestuvių kadrus iš Deivio ir Renatos Norvilų vestuvių pamatysite jau šį ketvirtadienį vakarą, pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“.