„Mano draugai turi dukras, aš žiūriu, kaip jie jas auklėja ir galvoju: kaip, ją mylėčiau – visai kitaip, pas mane vien bachūrai buvo, o su bachūrais visai kitoks gyvenimas“, – pasakojo dainininkas.

Ž. Žvagulis buvo tvirtai įsitikinęs – jau antrasis jo vaikas bus mergaitė, todėl, kai žmona pastojo, nė nesitikrino vaiko lyties pas gydytoją, bet iš anksto buvo pripirkęs rožinių drabužių ir rausvą vežimėlį. Deja, planams buvo lemta sužlugti. Scenos vilkas šiandien juokiasi, kad antrasis sūnus Rytis pusę kūdikystės augo aprengtas kaip mergaitė.

Stebėdamas draugus ir artimuosius Ž. Žvagulis visuomet puoselėjo viltį, kad galbūt dar pavyks susilaukti dukters ir svajojo apie jos auklėjimą: „Turėsiu dukrą, tai saugosiu iki 40-ies metų, saugosiu nuo visų“, – prisimindamas savo planus juokėsi žinomas vyras.

Ir vis dėlto, jo svajonei, ne tiesiogine prasme, išsipildyti buvo lemta. Sūnus Ąžuolas su žmona Ineta Puzaraite neseniai padovanojo Ž. Žvaguliui anūkę Barborą – Ž. Žvagulis dabar begalo laimingas. „Jos aš neauklėsiu... Seneliai yra ne tam, kad auklėtų, o kad mylėtų. Tėvai tegu auklėja“, – pagaliau išsipildžiusia svajone džiaugėsi dainininkas.

Visa tiesa apie Žvagulių klaną, kaip, pasak A. Valinsko, anūkės gimimas pakeitė jo draugą Ž. Žvagulį ir netikėtas apsikeitimas dainomis su Liepa Mondeikaite – jau šį šeštadienį laidoje „Nauja legenda“ per LNK.