„Koks žodis vienu metu reiškia džiaugsmą, pavydą ir išlaidas? Atostogos!“, – ištars TV3 laidos vedėja Agnė Jagelavičiūtė, šįkart būsimiesiems stilistams turinti kelis kelialapius – kai kam liftu žemyn, kai kam į pusfinalį, o vienam – dar ir į komisiją.

Visų dalyvių netikėtumui vienas žaidėjų staiga bus pakviestas palikti žaidimo aikštelę ir tapti trečiuoju komisijos nariu. Ar tai jam padės išsaugoti vietą projekte iki pusfinalio, ar labiau pakenks, nes kritikos sulaukę konkurentai jį išbalsuos artimiausioje laidoje – paaiškės jau netrukus. O tuo tarpu profesionalus stilistas Kęstas Rimdžius imsis griežto šou dalyvių darbų vertinimo.

„Sigitai, tu sakai, kad 20-ies minučių nepakanka, norint gerai aprengti modelį. O man atrodo, kad tau reikėtų skirti vos penkias minutes, nes turėdamas laiko tu apkrauni savo modelį viskuo, ką turi rankose – dar užriši skarelę, dar akinius, ir skrybėlę uždėsi, ir tą, ir aną“, - šou dalyvį S.Praspaliauską laidoje pabars K.Rimdžius.

Pastarasis nė neketins sutikti su komisijos kritika – jam atrodys, kad ypač sėkmingai papuošė savo modelį – „Mis Lietuva 2013“ karūnos laimėtoją Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę.

„Modelis šįkart - ypač dėkingas. Ji – puikios figūros, graži ir išmintinga moteris“, - apie tituluotą šou viešnią kalbėjo A.Jagelavičiūtė.

„Mis Lietuva“ laidos komisijai ir TV3 žiūrovams pademonstruos kelis visiškai skirtingus atostogų derinius, skirtus Prancūzijos Rivjerai, Paryžiui, Marokui ar Palangai.

Ar vis dar madingos tunikos? Ar iš skaros susuktas turbanas nėra atgyvena? Ką vilkėti, atsidūrus prie penkių žvaigždučių viešbučio baseino? Ar skrybėlė nesendina? Kokie aksesuarai padės atkreipti poilsiaujančių viengungių dėmesį? Ką avėti ir kokias paplūdimio rankines rinktis? Visi šie aktualiausi sezono klausimai ras savo atsakymus šio sekmadienio laidoje „Aš – stilistas!“ 17.55 val. per TV3.