Siekdami laimėti projektą „Aš – stilistas!“, šou dalyviai turi išsaugoti budrumą ir maksimaliai gerai įvykdyti užduotį vos per 20 minučių.

Jų parinkti drabužių deriniai turi patikti ne tik komisijai, kurioje nuolat dirbs stilistai Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius, bet ir kaskart vis kitai kviestinei žvaigždei, susijusiai su laidos tema. O juk žinomi žmonės neretai turi kitokią nuomonę, nei stilistai. Maža to, dalyviai kiekvienoje laidoje turės vis kitą modelį, kuriam privalės įtikti, nes modelis gali nepasirodyti komisijai, jei drabužiai nepatiks, arba atvirkščiai – skirti dalyviui neliečiamybę, jei drabužiai patiks.

Galiausiai stilistai turi išlikti budrūs savo kolegų atžvilgiu, nes laidos pabaigoje jie patys vieni kitiems „sega adatas“, išrinkdami tris blogiausiai pasirodžiusius. Jie grąžinami pas komisiją, ir vienas iš trijų palieka šou.

„Nepakęsiu saugių drabužių derinių. Tiesiog gražiai aprengti moterį nepakaks, – sekmadienio laidoje dalyviams primins K. Rimdžius. – Pirmąją laidą dar galėjome užsimerkti, bet dabar to nebus“.

Pro Kęsto akis nepraslys ne tik dalyvių parinkti deriniai, bet ir jų pačių drabužiai. Geltona suknele ir prie jos priderinta kepure su ausimis pasipuošusią šokėją Godą, gyvenime kuriančią saulės akinius ir išskirtinio stiliaus drabužius, K. Rimdžius net pakvies trumpam prisijungti prie komisijos ir pakomentuoti kolegos darbą. „Ar galiu vartoti žodį „šlykštus“?“, – pasitikslins mergina.

Ir šiaip į akis krintantys stilistai per antrosios laidos filmavimą bus ypač ryškūs. Iš Kretingos kilusi grožio specialistė Agnė atvyks pasipuošusi žemę siekiančia turkio spalvos suknele ir prie jos derintu transformuojamu paltu. Savo stiliumi pasirūpins ir tinklaraštininkė Monika, ir tarp mėlynų bei rožinių plaukų laviruojanti Aistė, turinti patirties „Mados infekcijos“ konkurse ir kino filmo „Karas ir taika“ filmavimo aikštelėje.

Teisininkė Gintarė šįkart prie šviesios suknelės prisiderino efektingą kaklo papuošalą, bet filmavimo metu K. Rimdžius nusprendė, kad toks koljė labiau reikalingas kitai filmavimo dalyvei, ir priėjęs tiesiog... nusegs papuošalą.

Tačiau didžiausia nuostaba komisijos lauks, kai jie atkreips dėmesį į paštininkės Dianos marškinėlius, ant kurių – visas erotinių pozų zodiakas! Ką paštininkei pasakys komisija ir koks konfliktas užvirs tarp dalyvių? Atsakymai – jau sekmadienį, 17.55 val., ambicingame stiliaus šou „Aš – stilistas!“ per TV3.