Norėdamas išgarsėti kaip puikus kirpėjas gimtuosiuose Šiauliuose jis paliko vos galą su galu suduriančią mamą ir seserį. Stilisto vaikystė buvo skurdi - tėvai išsiskyrė, kai Kęstas buvo visai mažas, mokytoja dirbusi mama du vaikus augino viena pati. Šeima gyveno sovietinės statybos blokiniame name, dviejų kambarių bute. Būtent dėl šeimos pajamų jis tegalėjo sau leisti mokytis profesinėje mokykloje, o ne prestižinėje Dailės akademijoje.

„Mano pirmoji alga būdavo 50 litų per savaitę. Man, kaip ir kiekvienam studentui, mama įdėdavo lauknešėlį maisto, kad galėčiau prasimaitinti, nes 50 litų gyvenant Vilniuje yra juokingi pinigai“, - pasakojo Kęstas Rimdžius. Tačiau jau tada jaunas vaikinas suprato, kad jo profesijos atstovui reikia išgarsėti. Kęstas atvirai pasakoja apie strategiją, kurią susikūrė būdamas 18 metų - tapti atpažįstamu, įsilieti į elito vakarėlių gretas, susirasti žinomų ir pasiturinčių klientų ratą bei kuo dažniau šmėžuoti žurnalų puslapiuose.

„Puikiai prisimenu, kai viena turtinga klientė mane pakvietė į prabangų restoraną, kuriame patiekalų kainos prasideda nuo 70 litų, o aš teturėjau 100 litų. Apsirengiau savo išleistuvių švarką ir pėsčiomis ėjau iki senamiesčio, nes pinigų taksi negalėjau skirti“, - pirmuosius žingsnius elitinių klienčių pasaulyje prisimena stilistas.

Ne veltui Kęstas labai rūpinasi ir savo išvaizda - jis neabejingas raukšles lyginančioms botulino injekcijoms, manikiūrui bei išskirtinėms aprangos detalėms.

„Gražus žmogus gali daug daugiau, todėl nemanau, kad rūpintis išvaizda yra tuštybė“, - atvirai sako K. Rimdžius.

Nuoširdus ir atviras interviu su garsenybių stilistu Kęstučiu Rimdžiumi - šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. per LNK.