Edita ir Tatjana Lavrinovič, Vilma Javtokienė, Eglė Valančiūnienė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Viktorija Macijauskienė, Goda Alijeva – šios ir kitos gražuolės išgarsėjo atsidūrusios talentingų krepšininkų gyvenime. Pastaruoju metu daug aistrų kursto ir žinoma stilistė Asta Valentaitė, draugaujanti su krepšininku Dovydu Rediku. Moteris romantiškomis poros nuotraukomis dalijasi socialiniuose tinkluose.

„Vitalka, prisipažink, – pavydi krepšininkams dėl to, kad jiems panos ant kaklo kariasi“, – „Žvaigždžių dešimtuko vedėja“ ir krepšininko Simo Jasaičio žmona Oksana provokuoja savo kolegą Vitalijų Cololo. „O ko man pavydėti? Man irgi kariasi, bet aš tvirtas kaip uola – juk esu vedęs“, – nepasiduoda Cololo, tačiau vėliau prisipažįsta, kad šiek tiek pavydi Jonui Valančiūnui, kuris su gražuole žmona Maldyvuose kopinėjo medų po vestuvių.

„Kam jums tas vargas?“, – klausia Darjušas Lavrinovičius, paklaustas, ar krepšininkai tikrai yra svajonių vyrai, tačiau prisipažįsta, kad jis pats stengiasi būti geras vyras ir praleisti kuo daugiau laiko su šeima: „Visos profesijos yra sunkios, jei esi profesionalas, ir reikalauja visiškai atsiduoti savo darbui. Būna, kad vaikų gimtadienius dėl išvykų praleidžiu, tada švenčiam antrą kartą“.

Dainininkė G. Alijeva, ištekėjusi už krepšininko R. Alijevo, nustojo koncertuoti ir visiškai atsidavė šeimai. „Gal jai dabar to reikia? Bet juk ji jauna moteris, negi jai to užtenka? Man – ne, norisi suderinti darbą su šeima“, – komentuoja grupės „Naujosios pupytės“ narė Vita Jakutienė.

„Kažkodėl tarp krepšininkų beveik nėra skyrybų, tai yra puiku, matyt, jie renkasi savo mentaliteto žmonas. Turbūt Oksana vienintelė yra tokia, kuri gali už save pakovoti. Juk jaunas žmogus, staiga praturtėjęs, neretai ima nebesiskaityti su antrąja puse, žinom juk ir tokių krepšininkų, kurie ir ranką prieš savo antrąją pusę pakėlė. Pas mane irgi buvo atėjęs vienas garsus krepšininkas dėl vestuvių kalbėtis, tiesą sakant, man jis pasirodė tikras despotas, ir mes jam vestuvių nedarėme“, – atvirauja vestuvių planuotoja Diana Sugintienė.

„Ne visada krepšininkai renkasi merginas. Kartais pačios merginos renkasi sau vyrą. Ypač, jei prie jos rikiuojasi eilė norinčiųjų užkariauti širdį. Manau, A. Valentaitės atvejis būtent toks. Ir visai gali būti, kad jos ir D. Rediko santykiai puikiai susiklostys, nepaisant 12 metų amžiaus skirtumo. Asta ir po 40 metų atrodys taip pat gražiai, o jis jau bus senas, traumuotas buvęs sportininkas“, – ironiškai šmaikštauja Gediminas Juodeika.

Tuo tarpu kalbėdamas apie O. Pikul-Jasaitienę Gediminas taria: „Tik tokia stipri moteris kaip Oksana galėjo sutramdyti Simą. Juk iki tol jis turbūt įsivaizdavo, kad yra didžiausia žvaigždė, bet paaiškėjo, kad yra ir didesnių – visai šalia ir jam teks su tuo susitaikyti“.

„Galbūt atsitiks taip, kad Oksana vieną dieną taps kaip Motina Teresė. Stebiu, kaip ji tampa brandžia, išmintinga moterimi, kuri mokosi iš savo klaidų. Skaičiau, kad ji kalba, jog gali išsiimti implantus. Prisipažino, jog gailisi pozavusi nuoga, kad savo dukrą auklėtų kitaip. O juk kiekvieną jos žodį gaudo jaunos mergaitės. Būtų puiku, jei ji pasakytų – nebeisiu į soliariumus, nes tai kenkia sveikatai. Toks Oksanos virsmas yra nuostabus, nes ji suprato, kad ne tik kvailystėmis galima pelnyti populiarumą, bet ir brandžiais poelgiais“, – samprotavo vestuvių planuotoja D. Sugintienė.