Po pirmosios „Šuolio“ laidos daugybės komplimentų sulaukė Indrė Burlinskaitė, kuri ir antrojoje laidoje pademonstravo magišką šuolį – gaila, kad dėl projekto išvakarėse patirtos traumos Indrė negalėjo šuolio atlikti kartu su savo mylimuoju, tad į pagalbą teko kviestis profesionalų šuolininką.

Eglei Straleckaitei taip pat talkino vandens sporto pasaulyje gerai žinomas žmogus – pirmas Rūtos Meilutytės treneris Giedrius Martinionis.

Jų šou negalėjo palikti abejingų nei baseine įsitaisiusių, nei prie televizijos ekranų prilipusių žiūrovų. Ypatingai moteriškomis formomis galinti pasigirti, seksualumu žėrinti Eglė Straleckaitė vėl pasipuošė suknele iš savo aruodų (nors kai kurie žiūrovai manė, jog tai galbūt yra specialiai Eglei sukurtas maudymosi kostiumėlis) ir kai ji su savo partneriu Giedriumi Martinioniu užėmė poziciją ant bokštelio, televizijos žiūrovų širdys apmirė: pora ruošėsi atlikti pavojingą triuką.

Vis dėlto šuolis pasisekė, ir šuolininkai netrukus išnėrė iš vandens – stiprioji lytis dar ilgai nepamirš to stulbinančio efekto, kuomet šlapia suknelė dar labiau paryškino gundančiais Eglės kūno linijas. Jau dabar, projektui „Šuolis“ tik įpusėjus, pramogų pasaulio užkulisiuose E.Straleckaitė jau vadinama seksualiausia Lietuvos undinėle.