Stilingame ir nuotaikingame vakarėlyje netrūko ne tik išvaizdžių vyriškių, bet ir dailiosios lyties atstovių, dalis kurių į šią fiestą atėjo vilkėdamos ne kiek pabodusias juodas sukneles, o įdomesnius drabužius, puikiai suprasdamos, kad mados renginyje labiausiai laukiami išskirtinį stiliaus pojūtį turinčios viešnios.

Kiek netikėtai vieną įdomiausių vakaro apsirengimų pademonstravo kas savaitę vis labiau populiarėjanti Kauno dama, juvelyrinių dirbinių „Natali de Lyrik“ kūrėja Natalija Martinavičienė.

Stiliaus žinovai ir kritikai praktiškai po kiekvieno Lietuvos garsenybių vakarėlio savo apžvalgose išskiria delikatų, tačiau tuo pačiu ir spalvingą N. Martinavičienės stilių. Tačiau šį kartą ponia Natalija į savo apsirengimo stilių įneš naujų spalvų.

Moteris į stilingiausių vyrų apdovanojimų šventę atėjo vilkėdama Ramunės Piekautaitės sukurtą drabužių ansamblį: pilką suknelę, juodą diržą ir tokios pačios spalvos kojines aukščiau kelių. Pastarasis aprangos elementas ir tapo apkalbų objektu – Natalijai Martinavičienei valiūkiškai (juk vis dėlto – vyrų auditorijai skirtas renginys!) kiek aukščiau kilstelėjus suknelę, buvo galima išvysti subtiliai apnuogintas kojas ir kojinių dirželius, o tokios detalės neretai dvelkia kur kas subtilesne erotika nei bedugnės gylio iškirptės. Tad nenuostabu, kad į apdovanojimų vakarėlių susirinkęs džentelmenų būrys Natalijai Martinavičienei negailėjo komplimentų, o fotoreporteriai populiarią Kauno ponią „skandino“ fotoblyksčių jūroje.