Vestuvinės suknelės akį traukė ne tik kerinčiais nėriniais, bet ir įspūdingomis iškirptėmis, kuriose pūpsojo krepšininkų žmonų biustai. Vieni įspūdingesni už kitus.

Prabanga ir išskirtinumu paženklinta šventė vyko ypatingoje vietoje – Kauno rajone esančiame Raudondvario dvare.

Menėse, kur įprastai vyksta tik svarbiausi valstybiniai renginiai ar santuokų ceremonijos, trečiadienio vakarą išskirtiniu reginiu lepinosi kviestinė publika.

Besiruošiant vestuvinių suknelių pristatymui, mados iliustratorė Ana Dee sukūrė T. Lavrinovič, G. Songailės ir A. Douka autorinius portretus, papuošusius kvietimus į vakarą „Nuotaka – kerėtoja“.

Specialiai renginiui papuošalus, kuriais pasidabino „D dress“ vestuvių mados ir stiliaus studijos kolekcijas pristatantys modeliai, kūrė Simona Brazdžionytė.

Pagrindiniu suknelių iš „Milla Nova“ kolekcijos modeliu tapo T. Lavrinovič. G. Songailė dėmesį atkreipė į „Eva Lendel“ kūrinius, o „Crystal Desing“ veidu Lietuvoje sutiko būti A. Douka.

Kartu su krepšininkų mylimosiomis tą vakarą podiumu žingsniavo ir prabangiais kailiais puošėsi Elita Citovičiūtė, Agnė Kulitaitė, Gabrielė Matelytė, Radvilė Labutytė, Deimantė Andriuškaitė ir kiti profesionalūs modeliai.

Grožio paradui vadovavo televizijos projektų dalyvis, renginių vedantysis Mindaugas Rainys.