Į gražiausiai atrodančių raudono kilimo sąrašo penketuką pateko ir Neringa Zaleniūtė, Evelina Anusauskaitė-Young, Justė Arlauskaitė, net ir Agnės Jagelavičiūtės sukritikuota Asta Valentaitė. Reikia pripažinti, kad šios moterys vakaro metu išties atrodė nepriekaištingai.

Tačiau aptarkime, ką vakaro metu vilkėjo tobulai atrodanti Daina Bosas. Moteris buvo pasipuošusi garsiausio Lietuvos dizainerio Juozo Statkevičiaus suknele iš naujausios „Slaptas JS gyvenimas“ kolekcijos, prie jos priderino Gianvito Rossi pilkus verstos odos ilgaaulius batus, kuriais ponia buvo pasipuošusi ir praėjusiais metais tame pačiame renginyje. Tikros stiliaus žinovės žino, kaip dar kartą panaudoti tą patį daiktą ir atrodyti stulbinančiai!

Daina atskleidė, kad apyrankę jai sukūrė ir pagamino vaikystės draugė Aušrinė, o auskarai – dizainerės Stella McCartney.

Daina Bosas ir Gintarė Gurevičiūtė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

„Į M.A.M.A. susiruošiau per kelias valandas. Tiek trunka plaukų stilisto ir vizažisto paslaugos. Turiu pastebėti, kad muzikinių apdovanojimų svečiai kasmet demonstruoja vis geresnį skonį. Šiemet kaip niekad buvo labai daug gražiai pasipuošusių merginų. Renginys buvo tikrai puošnus. Antroji M.A.M.A. apdovanojimų dalis visuomet būna ne mažiau įdomesnė. Turiu galvoje suknelių karus, viešus apsižodžiavimus. Būtų banalu kartoti, kad tiek Agnė, tiek Asta yra labai stilingos ir gražios moterys. Bet aš šiuo atveju pacituosiu Agnės žodžius, kad gražiausio ir stilingiausio – išvis tokio žmogaus nebuvo, nes kiek žmonių, tiek nuomonių“, - portalui KLUBAS.lt pasakojo D. Bosas.