Asta Valentaitė – pradėkime nuo to, kas ir savaime suprantama: aš pavydžiu, visai be humoro, nes ši Juozo Statkevičiaus suknelė yra pasakiška, ji – meno kūrinys. Į ją aš nei įlįsčiau, net jei ir nevalgyčiau ateinančius dvejus metus, nei jos įpirkčiau, net jei ateinančius dvejus metus taupyčiau. Tai yra nuostabi suknelė su sadomazochistiniais elementais tam, kad būtum pastebėta prabangioje, elegantiškoje, nuosaikioje puotoje, tačiau idealių formų modelis, pretenduojantis į stiliaus ikonas, arenoje tarp milijono juodai apsirengusių žmonių??? „Give me a break““, - šios portale DELFI publikuotos A. Jagelavičiūtės eilutės neliko nepastebėtos.

Asta Valentaitė

KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Socialiniame tinklapyje „Facebook“ A. Valentaitė ilgai netylėjo, ėmė ir viešai išsakė savo nuomonę apie didžiąją stiliaus ikoną.

Et... Nesu mėgėja viešai aiškintis, kas ir ką apie mane kalba, tačiau šį kartą labai netikėtai mano dėmesį atkreipė garsioji „stiliaus ikona“, savo komentaru apie mano aprangos stilių per Kaune vykusius M.A.M.A muzikos apdovanojimus. Pritarsiu tik keliems jos teiginiams: vilkėta Juozo Stakeviciaus suknelė - iš tiesų tobulas meno kūrinys ir ja puoštis gali tikrai ne bet kas. Tačiau visi kiti neprofesionalūs Agnės pastebėjimai kelia ne tiek pyktį, kiek nuostabą.

Agne, nejaugi tikrai manai, kad ši, sadomazochistinių motyvų seksuali suknelė, tinkama vilkėti nuosaikioje puotoje?? Abejoju, ar taip atrodydama eičiau į renginį, tarkime, Valdovų rūmuose. Aš suprantu, kad ši Juozo Statkevičiaus suknelė labiau tiktų Grammy muzikos apdovanojimams, bet pamaniau, kad šitaip apsirengusi galiu drąsiai stoti ir ant lietuviškojo raudonojo kilimo. Ir tai buvo vienas geriausių mano pasirinkimų, sulaukusių ovacijų ir pagyrų! O vat pačiai šių dalykų, panašu, ėmė ir pritrūko… Smalsu, ką pakomentuotų Holivudo raudonojo kilimo etiketo žinovai, kalbėdami apie mano ir Agnės pasirinkimus… (šypsena) Ar aš tikrai prapuoliau juodoje minioje? Vargu. Šventa tiesa, kad kartais tiesiog geriau patylėti… Ką, aš, dabar ir padarysiu, nekomentuodama Agnės vilkėto žaliojo kostiumėlio (šypsena). Agnė, savo komentaru apie mano įvaizdį per M.A.M.A muzikos apdovanojimus, tik parodė visišką nežinojimą kur, kas ir kada yra tinkama vilkėti. Sėkmės ugdant skonį, plečiant akiratį ir tobulėjant, nes dar tikrai yra kur. Beje, dar ir geros manieros nepamaišytų, nes išskirtinis stilius susideda ne tik iš teisingai sudėliotos drabužių eilutės.

Agnė Jagelavičiūtė, Kęstas Rimdžius

DELFI (D.Pipo nuotr.)