Labdaros vakarienės metu vyko temperamentingojo smuikininkių trio „Electric Ladies“ pasirodymas, madų šou bei aukcionas, kurio metu svečiai galėjo įsigyti užsienio ir Lietuvos mados kūrėjų dovanotus darbus. Tarp jų – ir lietuvių kilmės dizainerės Ramonos Kevežos suknelę, kurią filmo „Medaus ir kraujo žemė” premjeros metu dėvėjo aktorė Angelina Jolie.

Dizainerė Romona Kevėža suknelę sukūrė specialiai aktorei. Elegantiška suknelė išryškino A. Jolie grožį, moteriškumą ir jausmingumą. R. Kevėža prasitaria visuomet norėjusi kurti gražiai ir tvirtai moteriai, kokia jos nuomone ir yra A. Jolie. Po filmo premjeros A. Jolie pageidavo suknelę paaukoti geros valios iniciatyvai, padedančiai moterims.

Prieš kelis metus, po aštuonerių metų kovos, nuo kiaušidžių vėžio mirė A. Jolie mama. Aktorė po mamos mirties ne kartą yra sakiusi, jog visuomet žavėjosi mamos stiprybe kovos su vėžiu metais, tačiau ji itin jautriai išgyveno netektį. Netektis paskatino aktorę kaip įmanoma daugiau prisidėti prie geros valio iniciatyvų. Viena jų – R. Kevėžos kurtos suknelės paaukojimas labdaros iniciatyvai.

A. Jolie neatsisako prisijungti prie labdaros iniciatyvų. Ji keliauja po karo ir skurdo nusiaubtas šalis, lankosi pabėgėlių stovyklose, yra UNICEF geros valios ambasadorė, padeda skurdžių šalių vaikams.

Renginyje „Sužydėjusi viltis“ per aukcioną, kurio metu buvo renkamos lėšos kovai su krūties vėžiu, verslininkas Antanas Bosas atvėrė savo širdį bei piniginę ir savo mylimai žmonai nupirko A. Jolie vakarinę suknelę iš šilko ir šifono pluošto. Reali jos kaina – 14 tūkst. 600 litų. Tačiau aukciono metu A. Bosas ją nupirko už 5 tūkst. 400 litų.