Stilistė Ernesta Jorudė parengė keletą skirtingų įvaizdžių, kurie puikiai tiktų Naujųjų metų sutiktuvėms.

Originalias idėjas įgyvendinti dar turite šiek tiek laiko iki Naujųjų nakties. Atsižvelgiant į skirtingus skonius, stilistė paruošė šešis skirtingus drabužių derinius, iš kurių galėsite pasisemti idėjų.

Drabužių stilistė pataria: „Svarbiausia, atsižvelkite į vakarėlio vietą ir tematiką. Jei vakarėlis vyksta naktiniame klube ar panašaus pobūdžio bare, puikiai tiks „Black rocks“, „Burgundiška mis“ ar „Drąsiausioms“ skirti derinukai. Prabangiame restorane šie deriniai, žinoma, nebus tinkamas pasirinkimas. Ten jau drąsiai galėsite išsipustyti prabangia ilga suknele. Vietoj galbūt jau šiek tiek pabodusių kailinukų, rinkitės kailinę liemenę ir ilgas pirštines, tai šiek tiek paįvairins jau kiek pabodusį įvaizdį. Taip pat perspėjimas stambesnėms moterims - jei sugalvojote Naujųjų metų naktį pasipuošti kailiais - didelės garbanos jus tik dar daugiau stambins, prie tokio įvaizdžio rinkitės kaklą atveriančias šukuosenas“.

Stilingoms damoms stilistė Ernesta Jorudė pateikia „stileivoms“ paruoštą derinuką. Šis stilius įdomus tuo, jog derinamos kelios, rodos, visiškai nesuderinamos spalvos.

„Jei spintoje turite žavią baltą suknelę, prie jos puikiai derės ryškus švarkelis bei aksesuarai. Tą patį principą galite panaudoti ir su juoda suknele. Svarbiausias akcentas - ryškios detalės“, - pasakoja Ernesta.

„Na ir, žinoma, renkantis drabužius būtina atsižvelgti į savo figūrą, Stambesnes formas turinčios merginos, deja, negalės pasidžiaugti trumpais šortukais ir bekulniais bateliais. Aukštoms bei lieknoms merginoms - įspūdingai atrodys ilgos suknelės ar sijonai.
Originaliausioms patarimas - savaitgalį nepatingėkite galbūt jau turimus drabužius padekoruoti įvairiais karoliukais, blizgučiais. Karališkas stilius šiais metais ypač madingas, o vakarėlyje atrodysit prabangiai ir išskirtinai“, - mintimis dalijosi stilistė E. Jorudė.