Prieš vestuves svečiai gavo net 22-iejų puslapių etiketo protokolą, nurodantį, kaip atrodyti ir kaip elgtis dalyvaujant karališkųjų tuoktuvių ceremonijoje.

Vieni labiausiai britų tradicijas atspindinčių akcentų – galvos apdangalai. Kuomet vyrai juos įeidami į abatiją turi nusiimti, damos su įspūdingomis skrybėlėmis lieka visos šventės metu.

Vyrai pagal etiketą pageidaujamai turėjo užsidėti cilindro formos skrybėles, moterys – karališkąsias skrybėles, priderintas prie kiekvienos aprangos – paprastai, klasikinio kostiumėlio ar suknelės, dengiančios kelius, bet nesiekiančios žemės.

Itin įmantriomis skrybėlėmis pasipuošė Jorko princesė Beatrice, ekstravagantišką skrybėlę priderinusi prie Valentino kostiumėlio, ir jos sesuo Eugenie. Stilingomis ir ekstravagantiškomis skrybėlėmis puošėsi ne tik kilmingos damos.

Žaviomis skrybėlėmis pasipuošė Zara Phillips, Victoria Beckham, Tara Palmer ir kitos viešnios. Tačiau kone vienintelė gerai žinoma dama, Didžiosios Britanijos ministro pirmininko Davido Camerono žmona Samantha, skrybėlės neužsidėjo, plaukus tik papuošė segtukais. Pasipuošusi „Burberry“ suknele Samantha atrodė puikiai, tačiau daugelį nustebino nesilaikiusi protokolo pageidavimo.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – karališkųjų vestuvių viešnios.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją