Į sutuoktuvių ceremoniją su broliu Harry atvykęs princas Williamsas vilkėjo airių gvardijos pulkininko uniformą. Jis šią uniformą pasirinko todėl, kad šios gvardijos trys kariai neseniai žuvo Afganistane, tad princas Williamas atidavė pagarbą. Daugelis tikėjosi, kad Velso princas Williamas pasirinks tokią pačią uniformą kaip ir jo brolis, vyriausiasis jo pabrolys, princas Harry - Karinių oro pajėgų uniformą, tad jo apranga buvo kiek netikėta.

Princas Williamas atvyko vienas pirmųjų, pagal protokolą, iš karališkosios šeimos narių. Paskutinioji į Vestminsterio abatiją įžengė karalienė Elžbieta antroji, po jos šventovėje pasirodė būsimoji princesė Kate Middleton. Ji į abatiją atvyko lydima savo tėvo.

Iki pat vestuvių ceremonijos nebuvo aišku, kokią suknelę pasirinko nuotaka. Buvo spėliojama, kad artimiausias tiesai variantas – vėlionio Alexanderio McQueeno mados namų dizainerė Sarah Burton, kuri buvo pastebėta įsmunkanti į viešbutį „Goring“, kuriame prieš ceremoniją apsistojo K. Middleton su šeima.

Nuotaka savo didžiąją dieną buvo pasipuošusi tradicine, tačiau nesenamadiška suknele su labai ilgu įspūdingu nuometu. Nuotakos suknelė - ilgomis rankovėmis, V formos apykakle. Kaip jau anksčiau buvo spėliojama, nuotaka pasidarė gana natūralią nepretenzingą, pusiau palaidų plaukų, šukuoseną.

Nuotaka prie pieno baltumo nėrinių suknelės prisiderino smulkučių mirtų ir baltų lelijų puokštę, gėlės buvo nuskintos iš karališkųjų sodų. Į abatiją K. Middleton atvyko prabangiu "Rolls Royce".

Karalienė Elžbieta II-oji vestuvių ceremonijai pasirinko citrinos geltonumo kostiumėlį ir skrybėlę, jos vyras herzogas Philipas, kaip ir jaunikis, vilkėjo airių gvardijos pulkininko uniformą.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Princas Williamsas ir Kate Middleton.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją