Prieš kelis mėnesiuis Tokijuje madų renginyje „WeAreEurope“ Aleksandras su Vida pristatytė kelis modelius iš 24-ių darbų kolekcijos, kurią ketvirtadienį išvydo dizainerių klientai ir bičiuliai.

Renginyje nesimatė būrio garsių dizainerių ar stilistų. Tuo metu Juozas Statkevičius stebėjo amerikiečių baletą „Complexions”, tuo pačiu mėgavosi ir nuolat A&V kolekcijose pasirodantis Mantas Petruškevičius. Tačiau į kolekcijos pristatymą vakarėjant susirinko ne vienas žinomas veidas.

Mados kolekcijų pristatymuose paprastai retas svečias aktorius Ramūnas Cicėnas šį kartą apsilankė A. Pogrebnojaus ir V. Simanavičiūtės renginyje. Kompaniją jam palaikė Linas Ryškus. Jiedu netgi susikibo rankomis prieš fotografų objektyvus.

Vis dėlto Ramūno pasirodymo renginyje priežastis galėjo būti ne užgimusi meilė lietuviškai madai, o tai, kad mados renginį vedė jo mylimoji aktorė Rimantė Valiukaitė, kurių meilės romanas vis dar slepiamas po devyniais užraktais.

Rimantė, gera A. Pogrebnojaus draugė, paslaptingu balsu pristatė kolekciją ir dizainerius vakaro svečiams bei išnyko minioje.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – A. Pogrebnojaus ir V. Simanavičiūtės „Rudens–Žiemos 2010-2011“kolekcijos pristatymo vakaras.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją