Abu jie turi daug klienčių, abu gali pakomentuoti mūsų tautos moterų ir vyrų stilių.

Nors K. Rimdžius ir M. Petruškevičius vienas kito konkurentais nelaiko, greičiau kolegomis, Klubas.lt siūlo skaitytojams pareikšti savo nuomonę, kurio iš šių stilistų asmeninis stilius geresnis ir garderobas gražesnis.

Mantas Petruškevičius pats dievina, ir savo klientes puošia, juodos spalvos drabužiais. Į Manto vakarėlį apsivilkusi Chanel stiliaus juodą suknelę niekada neprašausite pro šalį. Stilistas nešioja originalius švarkus, santūrius nertinius V-formos kaklu, golfus ir a-la netvarkingai prasegtus marškinius. Manto, apsivilkusio džinsus ir džemperį, viešumoje tikriausiai neišvysime.



Tuo tarpu Kęstutis Rimdžius dievina aksesuarus ir renkasi, kaip pats sako „labiau casual“ (kasdienį –, aut. past.) stilių, kuriuo ir puošia savo klientes. K. Rimdžius koja kojon žengia su mada – šilti nertiniai ir pusę blauzdų dengiantys batai šildo jį žvarbiu oru. K. Rimdžius taip pat mėgsta tamsias spalvas, juoda – ne išimtis.



Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją