Tiesa, jis atskleidė, kad jo pasirodymą Kauno „Žalgirio“ arenoje galės pamatyti tik ribotas skaičius žmonių. Tam yra svarbi priežastis.

„Kaune iki šiol surinkome 22 tūkstančių gerbėjų armiją. Tai buvo visų laikų „Žalgirio“ arenos rekordas ir tris kartus pagerintas SEL rekordas. Tačiau šį kartą šou Kaune galės pamatyti tik 15 tūkstančių gerbėjų. Taip nusprendėme todėl, kad scena šį kartą stovės ne arenos viduryje, o priekyje. Tai yra būtina, norint įgyvendinti mūsų visus techninius sprendimus“, - pranešime spaudai paaiškino E.Dragūnas ir užsiminė, kad dalį pasirodymo veiksmo susirinkusieji galės stėbėti pakėlę akis į viršų.

„Robotas transformuosis į drakoną ir skraidys“, - atskleidė Egidijus.

Norintys patekti į SEL gimtadienio šou laikinojoje sostinėje turėtų suskubti: „Raginu tikruosius SEL gerbėjus įsigyti bilietus dabar, nes paskutinėmis dienomis jų paprasčiai neliks.“

Egidijus pasakoja, kad šou Kaune ruošiasi ypatingai. Ne tik dėl ambicingų naujų techninių sprendimų, tačiau ir dėl to, kad bus minimas grupės 25-asis jubiliejus.

„Ketvirtis amžiaus mūsų grupei... Esame brandūs, bet pakankamai jauni. Šou Kaune rengia labai stipri komanda. Turėsime parodyti, ko išmokome per 25 metus. Gruodžio 2-ąją scenoje aš būsiu itin susikaupęs ir sieksiu parodyti, ką gali pramogų pasaulis Lietuvoje. Pažadu, kad tai bus dvidešimtmečio šou, kokio ši šalis nematė“, - savo gerbėjams žinutę perdavė SEL įkūrėjas ir siela.

Grandiozinio koncerto Kalnų parke akimirkos:

Šaltinis
Temos
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją