Pirmoji drąsiai nuomonę išreiškė jau ne pirmą kartą savo sėkmę konkurse mėginanti Aistė Pilvelytė. Patyrusi atlikėja kelialapį į Stoholmą, žinoma, padovanotų sau. Tačiau, jos nuomone, jei ne ji – tuomet Rūta Ščiogolevaitė su daina „United“ turėtų keliauti į Švediją ir atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse. „Galima sakyti mes su Rūta tuo pat metu pradėjome karjerą. Ji kaip ir aš daug metų bando išvažiuoti į Euroviziją. Ji trijų vaikų mama. Man ji patinka. Yra daug priežasčių ją išsiųsti“, – ilgą Rūtos privalumų sąrašą pildo scenos kolegė.

Šiemet kaip niekad sužibėjusi jaunutė atlikėja Ieva Zasimauskaitė su daina „Life (Not That Beautiful)“ neslėpė, jog pertraukų metų balsuoja už save: „Juk galima balsuoti už save balsuoti penkis kartus.“ Tačiau netikėtai užkulisiuose prigauta akylosios Agnės penktąjį balsą skyrė konkurentei Ericai Jennings ir jos baladei „Leading Me Home“.

Praėjusią savaitę iš nacionalinės atrankos iškritęs Valdas Lacko išliko itin diplomatiškas ir neįvardino nei vieno konkretaus favorito. „Savo balsą atiduodu pačiam geriausiam, pačiam verčiausiam atstovauti Lietuvą“, – šypsojosi dainininkas.