27-erių atlikėjas savo kūrinio „Gimme your love“ fonui taip pat pasirinko tą pačią nuotrauką iš kiek seniau darytos fotosesijos, kurios stiliste tapo Eglė Mickevičienė. Nuotraukoje jaunas vyras ilgesingai žvelgia į tolį geidulingai pravėręs lūpas, tačiau į akis krenta nelabai natūralios spalvos veido pudra ir kiek per intensyviai švelniai rožiniu blizgesiu paputlintos lūpos. Nenatūralus makiažas akivaizdžiai atkreipia dėmesį.

Nors Vudžio įvaizdis nesikeičia, jis ir toliaus išlieka romantiškas ir kiek „pankiškas“, jo naujasis kūrinys, kurį jis šiandien pristatė klausytojams, turėtų nustebinti: „Manau, kad naujausias mano kūrinys atvers naują lapą mano muzikinėje karjeroje. Labai viliuosi, kad daina patiks klausytojams ir taps viena klausomiausių vasaros dainų, o rugsėjį laukite staigmenos. Ateina laikas pokyčiams."

Klausytojų teismui – Vudžio „Gimme your love“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)