Pagal pradinį sumanymą šį vakarą Lietuvos televizijoje įvyksiančiame trečiojo nacionalinio „Eurovizijos“ konkurso etapo filmavime, I.Jotkelaitė (nuotraukoje - kairėje) scenoje turėjo pasirodyti nusisegus liemenėlę.

Vis dėl to perlipti per save I.Jotkelaitė neišdrįso – jau žinoma, kad į sceną mergina kops po švarku segėdama liemenėlę.

„Širdelių“ eurovizinės dainos „Tu ir Aš“ minispektaklį, pasakojantį apie moters troškimą suvilioti jai patinkantį vyrą, sukūrė režisierius Kęstutis Žilinskas. Jis ir pasiūlė Ievai Jotkėlaitei, šiame spektaklyje įkūnijančiai vyra-fantomą ir vilkintį griežtų linijų kostiumą, nusisegti liemenėlę – esą taip būtų labiau įtikinama.

Tačiau pasak G.Bendžiaus, Ieva, nebūdama tikra, kad iš po švarko neprasprūs „kažkas daugiau“, atsisakė žengti tokį žingsnį.

Tačiau I.Jotkėlaitei net ir nenusisegus liemenėlės, spėjama, kad „Širdelių“ pasirodymas sukels daug kalbų. „Jau dabar manoma, kad šis kūrinys – apie dviejų moterų meilę. „Eurovizijai“ tai visai tinka – juk vis dėlto yra intriga“, - šyptelėjo G.Bendžius.