Madų demonstravimas vyko ne tik asmeniniame garsenybių gyvenime – Paris Hilton nustebino aplinkinius viešumoje pasirodžiusi stiliumi „nei nuoga, nei apsirengus“ - bet ir ant podiumo. Praėjusią savaitę savo naujausią kolekciją pristatė dizainerių duetas Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė.

O kolekcijos pristatyme sutikome visą būrį žvaigždžių žvaigždelių. Fotomedžioklėje įkliuvo seksualioji Jurgita Tvarijonaitė su taip pat vyrų akį traukiančia bičiule dizainere Genute Žaliene – moterys KLUBAS.LT fotografui pozavo lyg tikroje fotosesijoje. Tame pačiame mados renginyje sutikome ir stilistą Mantą Petruškevičių.

Mantas, pradėjęs naujais apdarais kandidatę į prezidentus dabinti, ir pats, atrodo, savo garderobą kone kasdien atnaujinti ėmė – nauji megztiniai, nertiniai, batai ir švarkai, o šį kartą ir puošnus kaklo vėrinys.

Pavasarinėmis madomis KLUBAS.LT fotografą nustebino ir Vilniaus Gedimino prospekto praeiviai –viena vasarą jau pajutusi mergina – fotomedžioklėje.

Karščiausiuose savaitės kadruose taip pat rasite scenos žvaigždžių džiaugsmingas dainas ir rūškanus veidus. Akimirkos iš Sashos Son(g) spaudos konferencijos prieš palaikymo koncertą ir akimirkos iš koncerto, kurio metu tautiečiai noriai rėmė atlikėją puikiai atspindi atlikėjo nuotaiką.

Mia, paaugusios „Mokinukės“, Mantas, „69 danguje“, Ruslanas Kirilkinas su savo Jarmo ir kitos pramogų pasaulio žvaigždės – KLUBAS.LT karščiausių kadrų fotomedžioklėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją