„Keliauk su šeima. 100 maršrutų po Lietuvą“

Ar žinote, kur veda lietuviškasis „Rojaus kelias“? Kas nugrimzdo garsiausioje Biržų smegduobėje? Kurioje vienintelėje Lietuvos pilyje galima pernakvoti kaip didikui? Šiuos ir daug kitų dalykų bus daug smagiau atrasti keliaujant su šeima! Kelionių po Lietuvą eksperto, keliautojo ir fotografo Vytauto Kandroto kelionių vadove „Keliauk su šeima“ – net 100 idėjų kelionėms po Lietuvą.

Knygoje pristatomi maršrutai įvertinti pagal trukmę, sudėtingumą ir įdomumą. Keliaujant nenuobodžiaus nei suaugę, nei jaunieji keliautojai – leidinyje yra daugiau nei 500 atrinktų objektų, veiklų ir pramogų įvairaus amžiaus atostogautojams.

Knygos keliaujantiems po Lietuvą

„Atradimai gamtoje: keliauk ir pažink“

Mėgstate aktyvų laisvalaikį gamtoje? Norite joje ne tik pabūti, bet ir daugiau pamatyti, patirti, atrasti? Pasisemkite žinių iš gamtininko Selemono Paltanavičiaus, kuriam kiekviena išvyka į gamtą yra svarbus įvykis. Kas kitas, jei ne jis, gali papasakoti apie gamtos paslaptis?

S. Paltanavičius knygoje „Atradimai gamtoje: keliauk ir pažink“ atskleidžia nuostabų Lietuvos gyvosios ir negyvosios gamtos pasaulį. Kaip išmatuoti medžio aukštį? Kaip vaikščioti pelkėje? Kaip apskaičiuoti, kiek siūlų tinklui sunaudojo voras? Autorius leidinyje dalijasi įžvalgomis, patarimais ir rekomendacijomis, pateikia įdomių faktų, kurių nerasite įprastuose gamtos pažinimo vadovuose.

Knygos keliaujantiems po Lietuvą

„Lietuvos dvarai ir pilys“

Mėgstate architektūrines keliones? Jūsų akį traukia dvarai ir pilys? Pasigrožėti išskirtiniais Lietuvos paveldo objektais kviečia knyga „Lietuvos dvarai ir pilys“. Vytauto Kandroto sudarytame fotoalbume rasite daugiau nei 100 pačių gražiausių ir vertingiausių Lietuvos dvarų ir pilių nuotraukų. Prie kiekvienos nuotraukos pateikti aprašymai lietuvių ir anglų kalbomis leis sužinoti apie svarbiausius dvaro ar pilies istorijos įvykius bei dabartinę veiklą.

Knygos keliaujantiems po Lietuvą

„Ypatinga Lietuva. Keliaujame po Lietuvos saugomas teritorijas“

Ar gerai pažįstate tai, kas vertingiausia mūsų šalies gamtoje? Norintiems atrasti gražiausias Lietuvos vietoves – rezervatus, nacionalinius ir regioninius parkus – patiks keliauti su knyga „Ypatinga Lietuva“. Turistinis vadovas, skirtas tiek jaunesniems, tiek vyresniems skaitytojams, supažindins su 5 nacionalinių parkų, 30 regioninių parkų ir 6 rezervatų lankytinomis vietomis. Šis leidinys – tai paruoštukas įdomiam laisvalaikiui atrandant ir tyrinėjant saugomas teritorijas, jų gamtą ir kitas vertybes.

Knygos keliaujantiems po Lietuvą

„Įdomiausios kelionės po Lietuvą“

Mėgstantiems keliauti Lietuvoje kelionių vadovas, pavadinimu „Įdomiausios kelionės po Lietuvą“ jau tikriausiai girdėtas. Bestseleriu tapusio leidinio atnaujintame leidime – net 70 įdomiausių maršrutų kelionėms po mūsų šalį automobiliu ar pėsčiomis.

Keliaujant maršrutais aplankoma net 1500 vertingiausių kultūrinių ir gamtinių objektų: dvarų, bažnyčių, piliakalnių, urbanistikos ir technikos paminklų, muziejų bei daugybė kitų įdomių ir vertingų objektų. O kiekvieno maršruto pabaigoje laukia knygos sudarytojo Vytauto Kandroto rekomendacija, ką lankantis konkrečiame šalies regione tiesiog būtina pamatyti, patirti ir išbandyti.

Knygos keliaujantiems po Lietuvą
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją