Pačioje miesto širdyje, Basanavičiaus gatvėje, „išdygęs“ atrakcionas netrukus bus atvertas turistams, kurie kurorto panorama ir saulėlydžiais galės pasimėgauti pakilę virš Palangos.

Poilsio ir pramogų komplekso „Palangos vasaros parkas“ teritorijoje ratas pradėtas montuoti praėjusią savaitę, o šiomis dienomis vyksta baigiamieji paruošimo darbai.

Delfi susisiekė su komplekso atstovais ir paklausė, kada atrakcionas pradės veikti bei kiek ši pramoga kainuos, tačiau verslininkai išliko paslaptingi ir konkrečios datos, kitų detalių neatskleidė.

Anot jų, apžvalgos ratas ir kitos kurorto naujienos visuomenei bus pristatytos gegužės 16 dieną drauge su Palangos miesto savivaldybe rengiamoje spaudos konferencijoje. Socialiniuose tinkluose apžvalgos rato nuotraukomis susižavėję internautai spėja, kad būtent kitą savaitę ir pradės veikti šis išskirtinis kurorto atrakcionas.

Darbo skelbime, kuriame ieškoma šio apžvalgos rato įlaipintojo, nurodoma, jog atrakcionas veiks ištisus metus ir džiugins lankytojus nuostabiais jūros ir Palangos apylinkių vaizdais.

Už nuotraukas dėkojame f360.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją