Košmaras „Adomaitynėje“

Nepamirštami, siaubą keliantys vaizdai ir įspūdžiai, pokalbis su šmėkla, tikro kirvio svaidymo dartai, akistata su miško vaiduokliais – šios ir dar daug kitų pramogų laukia pramogų ir poilsio parko „Adomaitynė“ lankytojų lapkričio 8 dienos.

Šiurpą keliančios ekspozicijos – nuo karo vaizdų, raganų medžioklės iki operacinės, kurioje chirurgai lupa gyviesiems veidus, kad pagamintų kaukes, tad kraujo čia netruks. Taip pat voratinkliai su milžiniškų vorų kolonijomis ir, kad būtų dar baisiau – dalis ekspozicijų pamiškėje ir net tikram miške su vilkų staugimu!

Sušalę lankytojai galės šildytis prie degančių laužų bei vaišintis čia pat verdama moliūgiene su TIKROMIS vištų kojomis ir tai dar ne viskas. Spalio 31 vyks didysis siaubo nakties vakarėlis.

Vieta: Pramogų ir poilsio parkas „Adomaitynė“, Dembnės kaimas 4, Kėdainių raj. Laikas: iki lapkričio 8 d.

Šiurpnaktis Kirkilų pramogų parke

Kirkilų parke, praėjusiais metais, prasidėjusi tradicija kelis savaitgalius iš eilės švęsti Heloviną, tęsiasi ir toliau. Iki lapkričio 6 d. Kirkilų pramogų parkas kvies į tikrą siaubo miestelį. Helovino mieste lankytojų laukia kelionė į mokslininko Frankenšteino laboratoriją, kurioje net ir drąsiausiems nebus jauku. Parke pamatysite begalę įvairių, įdomių, bauginančių personažų, kūrinių, o norintys dar labiau išbandyti savo drąsą, bus kviečiami į siaubo namą. Mažieji parko lankytojai atskirai galės lankytis vaikų zonoje, kurioje smagiai, be baimės leis laiką bei mėgausis Helovino švente.

Spalio 31 d. parke vyks Helovino tematikos lazerių šou. Įspūdingos lazerių instaliacijos nušvies ne tik Kirkilų pramogų parko zombius bet ir apylinkes. Lazerių šou vyks visą dieną su trumpomis 15 min pertraukėlėmis.

Tiesa, lankytojų stoka parkas tikrai nesiskundžia, todėl įspėjame, kad savaitgaliais parko prieigose gali tekti gana ilgai lūkuriuoti eilėje prie bilietų kasų. Apsirenkite šiltai!

Vieta: Mokyklos g. 13, Kirkilų kaimas, Biržų r. Laikas: iki lapkričio 6 dienos


Siaubo rūsys

Pritrūkote idėjų romantiškiems pasimatymams? Siūlome jums netradicinę vietą, kuri paliks tikrai gilius įspūdžius. Salų dvaro kūrybos ir laisvalaikio rezidencijoje iki lapkričio 6 d. dienos veiks siaubo rūsys.
Netradicinėje aplinkoje turėsite galimybę atsigerti kavos, arbatos, apžiūrėti radijo grotuvų ir televizorių kolekcija, pasidaryti šiurpių fotografijų. Siaubo rūsys lankytojams bus atviras visą savaitę nuo 10.00 iki 20.00 valandos.

Vieta: Kaštonų g. 13, Salų k., Kamajų sen. Rokiškio r., Tel. Nr.: +370 689 51279; +370 610 01621


Ugnies šou moliūgų fone

Trakų Vokės dvaro karietinėje jau 7-tąjį kartą vyks smagi šventė „Mes už moliūgus 2021“. Šventės metu vyks moliūgų-žibintų kūrybinės dirbtuvės, todėl lankytojai kviečiasi atsinešti savo moliūgus ir darbo įrankius (šaukštus, peilius). Sutemus magiška moliūginių žibintų šviesa apšvies Trakų Vokės dvaro parko alėją, o šventę vainikuos įspūdingas „Viduramžiai LT“ šviesų ir ugnies šou.

Vieta: Trakų Vokės dvaro karietinė, Žalioji a.3, Vilnius. Laikas: Spalio 29 d. 17 val.

Odą šiaušiantis labirintas Anykščiuose

Iki lapkričio 14 d. Labirintų parkas Anykščiuose pasipuoš Helovino tema, kuri įneš į 8 ha plotą užimančią teritoriją mistikos, siaubo ir baimės pojūčių. Šiuo laikotarpiu lankytojai galės ne tik tamsoje klaidžioti įvairiausiais labirintais ir patirti odą šiaušiančių potyrių, bet ir mėgautis tik šiai progai atvežtais naujais atrakcionais.

Daugybės pramogų sąrašą papildys vaikiškas apžvalgos ratas, klasikinė karuselė, skraidanti karuselė, vaiduokliškas laivas – sūpuoklės ir siaubo kambarys. Šios, kaip ir kitos Labirintų parke esančios pramogos bus įskaičiuotos į bilieto kainą, todėl tiek maži, tiek dideli į parką išdrįsę įžengti bebaimiai galės mėgautis jomis neribotai. Visu šiuo laikotarpiu parke veikianti užkandinė pavirs Raganų nameliu, kuriame bus verdama moliūgų sriuba ir įvairiausi karšti, nuo piktųjų dvasių ir virusų saugantys viralai.

Vieta: Skapiškių k. 5, Anykščių sen., Anykščių r. sav. 3 km nuo Anykščių miesto pabaigos, važiuojant link Lajų tako. Laikas: iki lapkričio 14 d.


Painiausias moliūgų labirintas Lazdynuose

Lazdynų „Ryto“ bendruomenė nuo spalio 29 d. kviečia Helovinui sukurti painiausią moliūgų labirintą Lazdynų Šeimų parkelyje, prie Architektų g. 158 namo. Ką reikėtų daryti? Nuo spalio 29 d., 15 val. atnešti savo moliūgą į Lazdynų Šeimų parkelį ir padėti šalia pasivaikščiojimo tako. Moliūgus galite nešti iki pat lapkričio 1 dienos. Savanoriai padės suformuoti tikrą moliūgų labirintą. Moliūgų parodą bus galima aplankyti iki lapkričio 2 d. vakaro.

Vieta: Vilniuje, Lazdynų Šeimų parkelyje, prie Architektų g. 158 namo Laikas: nuo Spalio 29 d., 15 val.


HELLOMoliūgai 2021

Jau tradiciniu tapęs „Hello Moliūgai“ renginys šiemet kviečia į moliūgų skaptavimo dirbtuvės. Dirbtuvės vyks spalio 29-30 dienomis, jas ves vaikų kūrybiškumo akseleratorius Vivistop Užupis. Moliūginiai kūriniai po dirbtuvių išsirikiuos HelloMoliūgų ekspozicijoje palei Vilnelės upę.

Vieta: Vilnius, Užupio g. 2A, Užupio meno inkubatoriaus patalpose


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)