Iš Kauno – į Birštoną

Maršrutas KaunasBirštonas startavo prieš šešerius metus, o pirmasis laivas šį sezoną šia kryptimi leidosi gegužės mėnesį. Šis maršrutas pasižymi dideliu populiarumu tarp gyventojų ir jį jau išbandė daugiau kaip 15 tūkst. keleivių.

Kelionė laivu iš Kauno į Birštoną trunka keturias valandas, tačiau ji tikrai neprailgsta – plaukiant Kauno mariomis iki karališkojo kurorto atsiveria nuostabūs gamtos vaizdai, o atplaukus į Birštoną gidas keleiviams veda valandos trukmės ekskursiją mieste. Vėliau skiriamas laikas patiems atrasti kurortą. Keturių valandų ekskursijos kaina nesiekia nė 20 eurų, o vaikams, senjorams ir neįgaliems ji dar mažesnė.

„Birštono kruizas“

Iš Kauno – į Nidą

Planuojama, kad šiemet vėl atgis plaukimas „Raketa“ iš Kauno į Nidą ir atgal – nuo birželio 6 d. šis legendinis laivas Nemuną pirmyn atgal skros du kartus per savaitę – ketvirtadieniais ir penktadieniais, o nuplaukęs šeštadienį, atgal į Kauną grįš sekmadienį.

Šis maršrutas palengvins keliones iš Kauno į Nidą vasaros metu ir padės išvengti automagistralėje planuojamų spūsčių. Taip pat truks trumpiau, nei kelionė automobiliu – 4 val., ir plauks 60 kilometrų per valandą greičiu.

Birželio mėnesį iki Joninių bilietas suaugusiam kainuos 29 eurus, likusią vasaros dalį bus siekiama, kad bilietas būtų ne brangesnis, nei 49 eurai.

Legendinis laivas vėl plauks iš Kauno į Nidą

Iš Kauno – į Vilkiją, Zapyškį ir Kačerginę

Birželio 1 dieną startavęs maršrutas Kaunas–Vilkija–Kaunas, kursuos kiekvieną savaitgalį – keleiviniai reisai vykdomi šeštadieniais ir sekmadieniais.

Iš Kauno laivas išplaukia ryte – 10.30 val. ir Vilkiją pasiekia po 2,5 valandos. Pakeliui stojama Kačerginėje ir Zapyškyje, o ateityje planuojamas sustojimas ir Paštuvoje.

Bilietų kainos nedidelės – vaikams iki 7 metų kelionė nekainuoja, vaikums nuo 7 iki 16 metų bilietas Kaunas–Vilkija–Kaunas atsieina 4 Eur, suaugusiems – 8 Eur, o neįgaliesiems – 4 Eur. Iš viso sezono metu planuojama įvykdyti 32 reisus.