1. Lajų takas kviečia į naują ekspoziciją

Lajų takas kviečia į naują ekspoziciją „Anykščių šilelis – miškas ar kūrinys?“ Atsakymą į šį klausimą sužinosite po stilizuotais medžių lapais, kur lankytojai ras įdomios informacijos apie Anykščių šilelį bei šio regioninio parko gamtos vertybes. Naujoji ekspozicija suteikia galimybę aktyviai dalyvauti – patirti, pajausti.

Anykščiai

2. Restoranas MIŠKE

Keliaudami Anykščių šilelio takais, stabtelkite atnaujintame restorane MIŠKE. Restoranas startavo su naujuoju pavasario-vasaros meniu. Čia dalelę miško rasite ir patiekaluose. Džiugi žinia, jog MIŠKE nusitaikė į geriausių restoranų 30-tuką. Įvertinkite patys ir sukurkite nepamirštamą istoriją!

3. Dainuvos nuotykių slėnis

Nuotykių slėnis ir šiais metais kviečia pasitikti iššūkius keliaujant nuo medžio ant medžio, įveikti lengvas ir sudėtingas trasas ar patirtį skrydį per Šventosios upę. Nuotykių slėnis – neatrastiems potyriams!

4. Dviračių žygis „Šventosios upės vingiais“

Balandžio 27 d. 9:30 val. organizuojamas žygis Anykščių miesto pakrantėmis, Anykščių šilelio keliais. Aplankysite Medžių lajų taką, Virintos bei Vetygalos atodangas. Tai nepakartojama pažintis su miškų buveinėmis, pavasariniais augalais bei Šventosios upės vingiais.

Anykščiai

5. Iškyla Siauruku + dviratis

Balandžio 27 d. 9:30 val. krauname dviračius į platformą ir išvykstame iš Panevėžio į Anykščius. Atvykę sėskite ant dviračių ir aplankykite įžymias Anykščių vietas: Medžių lajų taką, Puntuko akmenį, Arklio muziejų ir kt. Pažinkime Anykščius aktyviai!

6. Menų inkubatorius: Viktoro Binkio ir Lilijos Valatkienės parodos bei šilko tapyba

Anykščių menų inkubatoriuje atidarytos dvi parodos: Viktoro Binkio tapybos darbų paroda „ILIUZIJOS IR KELIAS“ bei fotomenininkės Lilijos Valatkevičienės paroda „Išrinktieji“.

Balandžio 27 d. 12 val. vyks kūrybinė šilko tapyba su dailininke Lina Vaišnyte. Improvizacinis, išlaisvinantis bei suartinantis užsiėmimas šeimai, draugams, kolegoms.

7. Arklio muziejus: velykinių margučių raštai

Arklio muziejus siūlo pažinti margučių spalvas, marginimo techniką bei ornamentiką. Tai puiki galimybė patirti buvimą autentiškoje aplinkoje bei prisliesti prie viso marginimo proceso bei prapročių.

Anykščiai

8. Wakepond

Anykščių vandenlenčių parkas Wakepond atveria duris ir kviečia visus išsiilgusius naujų ir intensyvių pojūčių. Pajuskite skrydį vandens paviršiumi!

Anykščiai

9. Vasaros rogutės

Anykščių miesto pakraštyje, ant Kalitos kalno įrengtas pasivažinėjimo atrakcionas – vasaros rogučių nusileidimo trasa. Išsiilgusiems vasaros lengvumo ir netikėtumų!

Anykščiai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)