SPA Vilnius pardavimų projektų vadovė Natalija Vizbickienė sakė, kad viešbučiai Anykščiuose ir Druskininkuose per pastarąjį mėnesį gavo žymiai daugiau paklausimų dėl nakvynės.

„Vasario 10-11 dienomis visi kambariai buvo užimti jau prieš tris savaites, Šv. Valentino dieną Anykščiuose turime dar vieną dvivietį kambarį, o ilgajam šventiniam savaitgaliui visi numeriai buvo užsakyti dar prieš mėnesį. Kai kurie kambariai meilės dienai paminėti rezervuojami jau prieš metus, nieko nebestebina didelis užimtumas“, – sakė N. Vizbickienė. Pasak vadovės, viešbučio svečiai yra ne tik lietuviai, bet ir kaimyninių šalių gyventojai.

Nors šv. Valentino diena šiemet išpuola trečiadienį, apsukresnieji suskubę ketvirtadienį pasiimti laisvą dieną turės galimybę pasidžiaugti gana ilgomis atostogomis, nes, penktadienį – šventinis laisvadienis. „Laisvų dviviečių numerių šv. Valentino dieną dar turime. Šiemet ji švenčiama vidury savaitės, todėl ne visiems patogu tokiu metu pabėgti nuo rutinos, tačiau ilgajam savaitgaliui vietų jau nebeturime “, – sakė ir Palanga SPA Luxury viešbučio atstovė.

Druskininkuose esančio reabilitacijos centro UPA direktorius Rimantas Černiauskas patikino, kad centras dar turi kelis laisvus kambarius. „Svečiai pamažu įpranta ilgiesiems savaitgaliams, šventinėms dienoms kambarius rezervuotis kaip įmanoma anksčiau. Šiuo metu dar turime kelis laisvus numerius tiek šv. Valentino dieną, tiek ilgąjį savaitgalį, tačiau jie sparčiai pildosi“, – sakė R. Černiauskas.

Birštono 4 žvaigždučių viešbučio Royal SPA Residence pardavimų vadovė Lina Krištopaitytė džiaugėsi šiandieninėmis viešbučio užimtumo tendencijomis, tačiau sutiko, kad nespėjusiems laiku rezervuoti kambario jos nėra palankios.

„Pirmosios rezervacijos šioms datoms buvo atliktos jau prieš tris mėnesius, o viešbutis laisvų numerių neturėjo jau prieš geras tris savaites“, – sakė L. Krištopaitytė.


Anot jos, Birštonas yra išskirtinai lietuviškas kurortas ir čia užsieniečiai užsuka retai, pagrindiniai viešbučio svečiai – lietuviai, bet pastebimas didėjantis latvių susidomėjimas: „Nors užsieniečiai retai lankosi mūsų kurorte, pastebime, kad Birštoną vis dažniau atranda latviai. Anksčiau jie nieko nežinojo apie Birštoną, o šiandien tampa vis dažnesniais miesto svečiais“.

Royal SPA Residence terapijos kambarys

Štai Birštone esančiame „Vytautas Mineral SPA“ šventinis laikotarpis kaip niekada aktyvus. Kaip pasakojo jo rinkodaros ir komunikacijos vadovė Justina Žuklytė, komplekso užimtumas šiuo metu – beveik 100 procentų.

 „Viešbutis ilgajam savaitgaliui pilnai užpildytas buvo jau prieš mėnesį, o susidomėjimą poilsiu šv. Valentino dieną pajutome tik pirmosiomis mėnesio dienomis. užpildytas 98 proc. Turime svečių iš užsienio, tačiau didžioji dalis jų – lietuviai“, – sakė J. Žuklytė.

Vytautas Mineral SPA baseinas

Sveikatingumo ir poilsio komplekso „Grand SPA Lietuva“ marketingo vadybininkė Inga Urbanavičienė džiaugėsi, kad visi trys viešbučiai yra užimti 100 proc.. „Laisvų kambarių šioms datoms neturime, nors vis dar sulaukiame skambučių dėl nakvynės tomis datomis. Pirmosios rezervacijos šiam laikotarpiui buvo atliktos rugsėjo mėnesį, aktyviausios rezervacijos vyko lapkričio mėnesį, – sakė I. Urbanavičienė. – Svečiai kartu su nakvynę iš anksto rezervavosi SPA procedūras, procedūras gydykloje bei romantiškas vakarienes. Savo svečiams siūlome galimybę iš anksto užsakyti gėlės į kambarį. Ši paslauga buvo pasirinkta dažniau nei įprastai. Svečiai rinkosi jau paruoštas SPA programas su nakvyne tokias kaip „Tik dviese“, „Atostogauk su šeima“.


Anot jos, svečiai tokioms progomis pirmenybę teikia brangesniems numeriams: „Šventiniam laikotarpiui poros rinkosi aukštesnės klasės kambarius. Šeimos mielai rezervavosi kambarius sujungtus tarpusavyje, kurie yra ypač patogūs didesnėms šeimoms ar šeimoms su vyresnio amžiaus vaikais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)