Jei nesutinkate, pabandykite patys perirkluoti Atlantą – pažiūrėsiu, kiek metrų pajėgsite nuplaukti, kol imsite šauktis mamos. Nors ką čia Atlantą, bent jau Lampėdžių karjerą perirkluokite išilgai ir jau bus šis tas.

Kad jau pagyrų duoklė Aurimui atiduota, atėjo laikas eiti prie mūsų šios dienos pasakojimo tikslo, kuris yra... Gal nustebsite, tačiau šįkart tai nebus nei miestas, nei valstybė, nei regionas. Tai bus kelias. Ilgas ir visko matęs kelias. Prie ko čia tada Aurimas Valujavičius, paklausite jūs. Su šiuo keliu Aurimas susijęs tiek, jog kelio pradžia sutampa su mūsų herojaus kelionės pabaiga – tai yra JAV pietuose esančiame Majamio mieste. Aišku, gal tų sąsajų yra ir daugiau, aš juk visko negaliu žinoti.

Kas šiek tiek išmano JAV peripetijas, jau gali įtarti, kad kalbu apie garsųjį kelią I-95, kuris yra vienas žymiausių kelių šalyje, einantis per visą rytinę pakrantę nuo pat pietinės Floridos iki Kanados sienos ir jungiantis tokius sunkiasvorius, kaip Majamis, Vašingtonas, Baltimorė, Niujorkas, Bostonas ir kitus mažesnius, bet nebūtinai prastesnius miestus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)