Nors kiekvienam savos problemos atrodo didžiausios, tačiau žiūrint plačiau, pasaulyje yra daugybė žemių, tautų ar valstybių, kurios dėl lokacijos, klimato, kaimynų, valdžios ar šiaip kvailos populiacijos turi pretenzijų Dievuliui. Reikia suprasti ir jį – nėra lengva padaryti taip, kad visi liktų patenkinti. Kita vertus, nepaisant to, kad visada yra patogiau bei smagiau kaltinti kitus, daugybė valstybių problemų yra net ne sutvėrėjo, o tose valstybėse gyvenančių piliečių kaltė ir atsakomybė.

Šiandien pakalbėsime apie šalį, kuri, mano vertinimu, dėl jai tekusio kaimyno, turėtų turėti visagaliui išskirtinę galybę pagrįstų pretenzijų. Ypač vertinant tai, kad tas blogas kaimynas, skirtingai nei, pavyzdžiui, mums, susiformavo ne prieš amžius amžinuosius, o labai neseniai, vos prieš septynetą dešimčių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją